Το καλοκαίρι πάντα δίνει έναν αέρα χαράς και ανεμελιάς. Τον ίδιο αέρα μπορεί να φέρει και η διακόσμηση στο σπίτι σου αν προσθέσεις μικρές πινελιές ΄΄καλοκαιριού’’ στον χώρο. Η Interior designer Kristen McGowan μας δείχνει τρόπους για μοιάζει το σπίτι μας με παραθαλάσσιο εξοχικό!

διακόσμηση

#1 Ξεφορτώσου τα ‘’βαριά’’ διακοσμητικά

Δηλαδή αν έχεις στον χώρο σου πορτατίφ σκούρα ή κουρτίνες σε΄΄βαριά΄΄ χρώματα, φρόντισε να απαλλαγείς από αυτά, και αντικατέστησε τα με πιο παλ χρώματα και ανοιχτούς συνδυασμούς!

Extra tip: Πρόσθεσε λευκά μαξιλάρια και λινά καλύμματα στους καναπέδες. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις και κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου, έτσι ώστε να δώσει έναν πιο τροπικό αέρα στον χώρο σου!

#2 Άλλαξε τη διακόσμηση του τοίχου

Δεν μπορείς να αλλάζεις χρώμα στους τοίχους κάθε εποχή, αυτό είναι το μονο σίγουρο! Μπορείς να αλλάζεις όμως τη διακόσμηση του τοίχου: για παράδειγμα αν έχεις poster αντικατέστησε το με κάποιο που κυριαρχεί το καλοκαιρινό vibe.

Extra tip: Τα poster και τα μικρά διακοσμητικά χώρου μπορείς να τα αλλάζεις κάθε εποχή!

διακόσμηση

#3 Ανανέωσε τις υφάνσεις

Μην αλλάξεις μόνο καλύμματα στους καναπέδες! Άλλαξε και το υλικό των κλινοσκεπασμάτων στο υπνοδωμάτιο και σε οποίον άλλο χώρο θες!

Extra tip: Μεταμόρφωσε το δωμάτιο σε “resort room” χρησιμοποιώντας σκεπάσματα στις αποχρώσεις του λευκού!

διακόσμηση

#4 Ποιος είπε ότι χαλί και καλοκαίρι δεν πάνε μαζί;

Και βέβαια μπορείς να βάλεις χαλί, απλά δεν θα είναι μοκέτα ή κάποιο ζεστό ύφασμα. Μπορείς να ρίξεις κάποια κουρελού ή κάποια ψάθα!

διακόσμηση

#5 Πρόσθεσε φυτά εσωτερικού χώρου

Γίνεται καλοκαιρινό mood χωρίς φυτά; Δεν γίνεται. Είναι το must have της καλοκαιρινής διακόσμησης! Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν ένα τροπικό αέρα και ζωντάνια στο σπίτι!

Extra tip: Υπάρχουν πολλά φυτά εσωτερικού χώρου που δεν χρειάζονται και ιδιαίτερη προσοχή, ένα από αυτά είναι η Κέντια οπού χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα φύλλα της προσδίδοντας έναν εξωτικό τόνο στο χώρο σας.

διακόσμηση
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet