Μας έχει πιάσει φέτος όλους μία χριστουγεννιάτικη διάθεση νωρίτερα από ότι συνήθως. Αυτή είναι η αίσθησή μου τουλάχιστον. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους που θέλουμε να έρθουν τα Χριστούγεννα νωρίτερα. Το καλοκαίρι που κράτησε πολύ, η έντονη ανάγκη να ξεχαστούμε σε κάτι όμορφο, η τάση να μελαγχολήσουμε λίγο γιατί δεν πάνε και όλα καλά, αλλά μέσα σε όμορφο περιτύλιγμα; Όλα είναι πιθανά και απόλυτα αποδεκτά.

Γι’ αυτό το feed μας έχει γεμίσει ήδη χριστουγεννιάτικα δέντρα και κάπως μετράμε ήδη αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Επειδή όμως, δεν είμαστε όλοι βουτηγμένοι στο πνεύμα των Χριστουγέννων ή απλά δεν έχουμε ακόμα στρώσει τα χαλιά μας – επομένως το δέντρο πρέπει να περιμένει – υπάρχουν τρόποι να βάλουμε Χριστουγεννιάτικες πινελιές στη διακόσμηση με μικρά αντικείμενα.

Ένα μπισκοτόκουτο έτοιμο να γεμίσει με τα gingerbread cookies, πετσέτες με λίγη χριστουγεννιάτικη διάθεση ή ακόμα και ένα advent calendar θα σου θυμίσουν ότι η πιο νοσταλγικά γλυκιά γιορτή του χρόνου έρχεται.

Χριστούγεννα
Μπισκοτόκουτο, ΙΚΕΑ

Δεν ξέρω αν θα φτιάξεις φέτος τα viral πλέον gingerbread cookies. Σίγουρα όμως θα πάρεις μερικά ή θα σου φέρουν οι καλεσμένοι σου. Γι’ αυτό ένα κουτί χρειάζεται να τα υποδεχτεί και μάλιστα με χρισουγεννιάτικα σχέδια.


Χριστούγεννα
Κεραμική βάση τούρτας, ZARA HOME

Μα θα βάλεις τη βασιλόπιτα, με ένα κέικ “χιονισμένο” μα μερικά στολίδια για να κάνεις τη διαφορά με ένα ανατρεπτικό touch στη διακόσμηση, αυτή η βάση σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμη.


Χριστούγεννα
Τραπεζομάντηλο, H&M Home

Ένα κόκκινο τραπεζομάντηλο, ανεξάρτητα από την διακόσμηση που επιλέγιες για τα Χριστούγεννα, έχει θέση σε κάθε σπίτι. Μία κίνηση και έχεις αμέσως μία γερή δόση χρσιτουγεννιάτικης διακόσμησης.

Χριστούγεννα
Tea advent, BUTLERS

Για να αρχίσει να μυρίζει Χριστούγεννα αλλά και να τα γεύεσαι μαζί με τους αγαπημένους σου. Ένα advent calendar για τους λάτρεις του τσαγιού θα κάνει το Christmas countdown λίγο πιο ενδιαφέρον.

Χριστούγεννα
Χριστουγεννάτικη κούπα, Praktiker

Οι κούπες για το γάλα, τον καφέ, το τσάι ή το ζεστό κρασί οφείλουν να έχουν χριστουγεννιάτικο touch.


Χριστούγεννα
Χριστουγεννιάτικες πετσέτες κουζίνας, ΔΙΑΦΑΝΟ

Οι πετσέτες είναι ένας εύκολος και πολύ χαριτωμένος τρόπος να στολίσεις και την κουζίνα…


Χριστούγεννα
Χριστουγεννιάτικες πετσέτες μπάνιου, NEF NEF

… αλλά και το μπάνιο σου.


Χριστούγεννα
Advent Calendar, Sinsay

Ένα advent calendar κάνει πάντα την αναμονή για τα Χριστούγεννα πιο γλυκιά. Εννοείται ότι η χαρά του δώρου δεν έχει ηλικία, οπότε δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι αυτός που θα έχει τη χαρά της ανακάλυψης.

Μην ξεχάσω να αναφέρω τα κεριά, τα οποία πάντα βοηθούν στο να επιτευχθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet