Κάποιος θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει και ως τη μάχη των αιωνίων: Γάτα Vs Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τώρα που έχεις στολίσει μπορεί η γάτα σου να το έχει ρίξει ήδη 25 φορές όμως δεν είναι πολύ αργά να το σώσεις! Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να εφαρμόσεις ώστε το γατάκι σου να μην προκαλέσει ζημιά και να μπορείς να φύγεις από το σπίτι σου κι εσύ σαν άνθρωπος.

#1 Βάλε το δέντρο σου μακριά από έπιπλα για να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει η γάτα σου ως βατήρα. Οπότε αν βρεις μια γωνία που δεν έχει κοντά καναπέδες, ράφια, πάγκους πολυθρόνες, μετέφερε το δεντράκι σου εκεί.

#2 Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχει κι’ άλλη λύση. Δέσε το δέντρο με σχοινάκι ή σπάγκο ή ό,τι βρεις τέλος πάντων. Φρόντισε να το δέσεις σε δυο τρία μέρη ώστε να μην μπορεί να πέσει.

#3 Τα γυάλινα, βαριά και φανταχτερά στολίδια πάνε ψηλά στο δέντρο όταν έχεις γάτα. Όλοι το ξέρουν αυτό.

#4 Κάτι που επίσης ξέρουν όλοι είναι πως στην τελευταία σειρά κλαδιών του δέντρου δεν τοποθετούμε στολίδια αν έχουμε γάτα!

γάτα

#5 Στερέωσε τα στολίδια σου με σύρμα ώστε να είναι καλά «δεμένα» με το δέντρο! Έτσι όταν θα την πιάσει τρέλα τη γάτα (γιατί θα την πιάσει) δεν θα μπορεί να τα πετάξει κάτω.

#6 Αποχωρίσου τα φωτάκια που αναβοσβήνουν γιατί αυτό στο μυαλό της γάτας μεταφράζεται ως «ρίξε με κάτω, κατατρόπωσέ με». Επίλεξε σταθερό φωτισμό φέτος για το δέντρο σου.

#7 Όταν έχουμε γάτα αποχωριζόμαστε επίσης και το τεχνητό χιόνι, τις μπάλες με χρυσόσκονη και τα διακοσμητικά δέντρου από βαμβάκι κλπ. Θα τα φάει και θα τρέχετε!

#8 Εάν το γατί δεν παίρνει από λόγια και πράξεις πάρε ένα πικραντικό σπρέυ και ψέκασε το δέντρο! Κάνει θαύματα! Αν δεν δουλέψει κι αυτό πέτα το δέντρο τελείως και στόλισε το γατί!

Διάβασε ακόμα: Τι να κάνεις εάν ο σκύλος σου φάει φόλα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet