Ακόμα σκέφτεστε πως θα περάσετε τα βράδια στην πόλη με το παιδί. Σας έχουμε την τέλεια πρόταση! Το αλσύλλιο του Kastri Gardens, στο ξενοδοχείο Domotel Kastri στη Νέα Ερυθραία, είναι η πιο cool – κυριολεκτικά – πρόταση, αφού συνδυάζει τη δροσιά που τόσο έχουμε ανάγκη το καλοκαίρι, με την αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων, το σινεμά. ΕδώKids Summer Cinema Nights @Domotel Kastri! θα παίζονται αγαπημένες παιδικές ταινίες όλο το καλοκαίρι!

σινεμά

Σε ένα καταπράσινο, φυσικό περιβάλλον με πανύψηλα δέντρα, οι γονείς χαλαρώνουν στο Kastri Gardens all day Restaurant και ακριβώς δίπλα τα παιδιά απολαμβάνουν την ταινία σε έναν ασφαλή χώρο.

σινεμά

Πριν την προβολή της ταινίας, τα παιδιά μπορούν να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο και να χαρούν τη φύση σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται μέσω του viva.gr, στην ενότητα “Σινεμά”.  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Kids Snack Box, παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στο parking του ξενοδοχείου, ενώ η είσοδος για τους συνοδούς είναι ελεύθερη. Τέλειο;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet