Το ταξίδι προς την μητρότητα για την Εριέττα- Κούρκουλου- Λάτση δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Όπως έχει δημοσιοποιήσει η ίδια σε συνέντευξή της, αλλά και με αναρτήσεις της, χρειάστηκε να προσπαθήσει αρκετά μέχρι να αποκτήσει το γιο της!

«Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου που ήταν κυρίως ψυχολογικό, ήταν αποτέλεσμα άγχους και όταν άρχισα να βλέπω ότι δεν διορθώνεται ξεκίνησε ένα άγχος. Και εκεί ξεκίνησαν οι ευχές “όταν ηρεμήσεις θα γίνει” που το έκαναν χειρότερο» έχει εξομολογηθεί με ειλικρίνειά η Εριέττα Κούρκουλου.

Έχοντας υπάρξει λοιπόν σε αυτή την κατάσταση, ξέρει ακριβώς πως νιώθουν οι γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες, αλλά και οι άντρες που στέκονται δίπλα τους!

Προχώρησε λοιπόν, σε μια ανάρτηση-μήνυμα προς τις γυναίκες που βιώνουν ότι βίωνε κι εκείνη. Στην ανάρτησή της γράφει:

«Γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά: Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι που προορίζεται ειδικά και μόνο για εσένα θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα. ❤️».

Η ανάρτησή της συνοδεύεται από ένα φωτογραφικό κολάζ, η πορεία της μέχρι την μητρότητα: το κλάμα, το δωμάτιο του γυναικολόγου, η ηρεμία στην αγκαλιά αγκαλιά του συζύγου της και το τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια της!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet