Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση με αφορμή την γιορτή της Μητέρας. Η ίδια έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση με φωτογραφίες από την ίδια και τον γιο της, Νικόλα, ο οποίος είναι πλέον δυο ετών. Το κείμενο αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που αγάπησαν ένα παιδί, ακόμη και αν δεν το έφεραν εκείνες στον κόσμο ή δεν πρόλαβαν γιατί η ζωή είχε άλλα σχέδια. 

«Είμαστε μαμάδες. Μαμάδες των παιδιών που γεννήσαμε, των μωρών που κυοφορήσαμε για πολύ, ή και για λίγο. Μαμάδες μικρών ανθρώπων που αγαπάμε σαν να είναι δικά μας – γιατί είναι και δικά μας, ίσως είναι ανήψια, ίσως βαφτιστήρια, ίσως παιδιά της παιδικής μας φίλης που έγινε μέσα στα χρόνια αδερφή μας.

Είμαστε μαμάδες κάθε παιδιού που αγαπήσαμε με όλη μας την καρδιά και ας μην καταφέραμε να το κρατήσουμε ποτέ στην αγκαλιά μας! Εμείς, οι τυχερές μαμάδες – εκείνες που γνωρίσαμε τα παιδιά μας και έχουμε την τύχη να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν, οφείλουμε να το γιορτάζουμε – να μην θεωρήσουμε ούτε μια στιγμή το δώρο που μας δόθηκε δεδομένο.

Όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να γιορτάσουμε και τις υπόλοιπες μαμάδες. Αυτές που ακόμα προσπαθούν, ή αυτές που μας βοηθούν καθημερινά στο μεγάλωμα των δικών μας παιδιών χωρίς να αναγνωρίζονται ποτέ ως αυτό που είναι – γιατί μαμάδες είναι ΚΑΙ αυτές!Σε όλες τις μαμάδες θέλω να πω ότι τις βλέπω σήμερα! Τις σκέφτομαι, τις θαυμάζω, τις αγαπώ.

Αυτές οι γιορτές δεν είναι πάντα εύκολες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μαμά είναι αυτή που δίνει όλη της την ψυχή για ένα παιδί και ότι όποια το έχει κάνει αυτό γιορτάζει σήμερα μαζί με όλες μας και ας μην γέννησε ποτέ!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Διαβάστε επίσης:

Meghan Markle: Μίλησε για τα παιδιά της με τα πιο γλυκά λόγια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet