Στις 2 Φεβρουαρίου η Kylie Jenner έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί της το γιο της Wolf. Ενάμιση σχεδόν μήνα μετά, στα χθεσινοβραδινά IG stories της, απευθύνθηκε μέσω βίντεο σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που πρόσφατα έγιναν μητέρες. “Η περίοδος μετά τον τοκετό δεν είναι εύκολη”, είπε.

Kylie Jenner
H τρυφερή ανάρτηση της Kylie Jenner μετά τη γέννηση του γιού της Wolf.

“Περνάω δύσκολα σωματικά, πνευματικά, ψυχικά”. Η Kylie Jenner απηύθυνε μήνυμα σε όλες τις νέες μητέρες:

“Για μένα αυτός ο τοκετός δεν ήταν εύκολος. Αυτή η εμπειρία για μένα προσωπικά ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με την κόρη μου”, είπε στο βίντεο, αναφερόμενη στην πρωτότοκη Stormi Webster, που είναι 4 ετών.

“Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή χωρίς να το πω. Αν το ψάξουμε στο Internet θα διαπιστώσουμε πόσες μαμάδες βιώνουν το ίδιο αυτήν τη στιγμή. Ίσως για κάποιες δεν είναι δύσκολο αλλά για εμένα δεν ήταν εύκολο”.

Kylie Jenner

Η Kylie μίλησε επίσης, για το πόσο πιέστηκε μέχρι να καταφέρει να ξεκινήσει και πάλι τη γυμναστική.

«Δεν πίστευα καν ότι θα κατάφερνα να “βγάλω” αυτήν την προπόνηση σήμερα, αλλά είμαι εδώ και νιώθω καλύτερα! Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει και μόλις το συνειδητοποίησα, υπενθύμισα στον εαυτό μου ότι έφτιαξα έναν ολόκληρο άνθρωπο, ένα όμορφο αγοράκι. Μόλις σταμάτησα να πιέζομαι να γίνω κανονική ηρέμησα”, κατέληξε η Kylie.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet