Χωρίς αμφιβολία η βάπτιση του γιου τους Παναγιώτη- Αντώνιου πέρυσι το καλοκαίρι στο νησί της Πάτμου, ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού και το Βασίλη Κικίλια. Πριν λίγες ημέρες, στις 10 Ιουλίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη βάπτιση του μικρούλη και ο τρυφερός μπαμπάς, με αφορμή τη ξεχωριστή ημέρα, ανάρτησε ένα υπέροχο οικογενειακό στιγμιότυπο. «1 χρόνο πριν», έγραψε.

Κικίλια

Η βάπτιση είχε τελεστεί στο νησί της Πάτμου ενώ παρόντες στο μυστήριο ήταν συγγενείς και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Η Τζένη έλαμπε από ευτυχία κρατώντας τον -6,5 μηνών τότε – γιο της ενώ ακολούθησε ένα υπέροχο τραπέζι.

Ο Βασίλης Κικίλιας σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, μίλησε για τον 1,5 έτους γιο τους. «Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς στα πατώματα και η μαμά και ο παππούς και η γιαγιά. Είναι παιδάκι που θέλει να είναι συνέχεια στα νερά. Μπαίνει στα ρυάκια και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι νησιώτης, τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ευλογία για εμάς. Φανταστικό», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet