Υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Γλυφάδας, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής & Αργοσαρωνικού, διεξάγεται φέτος το 9ο Συνέδριο Τουρισμού που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, με επίκεντρο τον ρόλο της Τουριστικής Εκπαίδευσης και της Τεχνολογίας στο «αύριο» του Τουρισμού και θέμα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Επενδύσεις, Εκπαίδευση & Τεχνολογία διαμορφώνουν το ΑΥΡΙΟ», την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 11.00, στο OASIS HOTEL, στη Γλυφάδα!

Το 9ο -κατά σειρά- Συνέδριο που πραγματοποιεί ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα, αποτελεί πλέον θεσμό, τόσο για τα Νότια Προάστια, όσο και για τον κλάδο του Τουρισμού, στοχεύοντας κάθε χρόνο στην κινητοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων και ιδιωτών -Υπουργείου, Αυτοδιοίκησης, Επιμελητηρίου, επιχειρηματιών Τουρισμού- αλλά και στον σχεδιασμό και προώθηση συνεργειών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ μαζί τους, σε καίρια θέματα για τη «βαριά βιομηχανία της χώρας μας: τον Τουρισμό!

Στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να αναδείξει το μείζον θέμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας ως τουριστικού προϊόντος -που μπορεί να συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη των Νοτίων Προαστίων, αλλά και στην αύξηση του ΑΕΠ της χώρας μας- το συνέδριο-θεσμός του Νο1 ΙΕΚ στα Νότια Προάστια εστιάζει φέτος στον καταλυτικό ρόλο των επενδύσεων, της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας για το μέλλον του Τουρισμού.

Το συνέδριο, στο οποίο θα απευθύνουν χαιρετισμό τόσο η Υφυπουργός Τουρισμού, κα. Σοφία Ζαχαράκη, όσο και η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κα. Άντζελα Γκερέκου, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ), της UNESCO Νοτίων Προαστίων και της ALL4YACHTING, ενώ θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι κορυφαίων φορέων και εταιρειών που θα δώσουν το στίγμα των τεχνολογικών εξελίξεων στον Τουρισμό, όπως οι εξής: Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής, Legrand, κ.ά.

Το «παρών» θα δώσουν, μεταξύ άλλων οι κκ.: Γεώργιος Παπανικολάου (Δήμαρχος Γλυφάδας), Δημήτρης Φραγκάκης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ), Αλέξανδρος Βασιλικός (Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντώνης Στελλιάτος (Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού- ΕΠΕΣΤ), κ.ά.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Θέματα που θα αναλυθούν στο συνέδριο:

  •              Διαμορφώνοντας το «αύριο» του Ελληνικού Τουρισμού
  •              Ο ξενοδοχειακός “χάρτης” της Αττικής υπό το πρίσμα των νέων επενδύσεων
  •            Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τουριστική ανάπτυξη
  •             Θαλάσσιος Τουρισμός & Yachting
  •           Η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μέσω της Τουριστικής Εκπαίδευσης             Τουριστικοί προορισμοί και ψηφιακός μετασχηματισμός: Οφέλη & προοπτικές

Χορηγoί Επικοινωνίας: newsbomb.gr, attica, STAR Κεντρικής Ελλάδος, attica coast, Γλυφάδα Metropolitans, Ελληνικός Τουρισμός, ITN News

* Η είσοδος είναι ελεύθερη μόνο κατόπιν κράτησης και με επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης ή εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet