Με μεγάλα δώρα υποτροφιών σπουδών και βραβεύσεις αθλητών ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες «39α Νιόβεια», στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Τα «Νιόβεια» είναι αγώνες αφιερωμένοι στους αδικοχαμένους νέους -«δελφίνια»- της Χ.Α.Ν.Θ. (Νιόβη Παπαδόπουλου, Νικήτα Καλούδη, Μιχάλη Μαϊκίδη, Στέργιο Κουτεντάκη και Νίκο Καϊση) που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή και αποτελούν ορόσημο στα κολυμβητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Ελλάδας.

Νιόβεια

Χορηγός και σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό event υγρού στίβου, ο Τομέας Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ υποστήριξε τη διοργάνωση, στο πλαίσιο φυσικά της ισχυρής, στρατηγικής συνεργασίας του με τη Χ.Α.Ν.Θ.

Συγκεκριμένα, «έτρεξε» μεγάλος διαγωνισμός υποτροφιών όπου 4 τυχεροί -μεταξύ των θεατών και παρευρισκόμενων στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού- κέρδισαν τα εξής Δώρα Εκπαίδευσης:

 -1 πλήρη υποτροφία ΙΕΚ ΑΛΦΑ

-2 ετήσιες υποτροφίες ΙΕΚ ΑΛΦΑ

-1 υποτροφία σε σεμινάριο/πρόγραμμα εξειδίκευσης του ΑΛΦΑ studies

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους,  μεταξύ άλλων, η διευθύντρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη, κα. Έλενα Κακούρα –η οποία προέβη και σε βραβεύσεις αθλητών– ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Άγγελος Χαριστέας, κ.ά.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει διαχρονικά τον Αθλητισμό και τους νέους, μέσω των συνεργασιών του με τα κορυφαία αθλητικά σωματεία και συλλόγους της χώρας, στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας του «Αθλητισμός & Εκπαίδευση».

INFO

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • www.iekalfa.gr
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet