Το καλοκαίρι μπορεί να είναι η εποχή του χρόνου όπου το δέρμα έχει ανάγκη από extra φροντίδα, αλλά η σύγχρονη γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά ότι η περιποίηση του δέρματος είναι και πρέπει να είναι all season υπόθεση.

Η νέα κρέμα για πανάδες που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου!

Το κορυφαίο brand, Glow Era, μας συστήθηκε το 2019 και έκτοτε, όχι μόνο δεν μας απογοήτευσε με τα «θαυματουργά» του προϊόντα περιποίησης, αλλά δεν σταμάτησε να μας εκπλήσσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι, σήμερα, επανέρχεται δυναμικά με ακόμα ένα φανταστικό προϊόν, που αυτή τη φορά υπόσχεται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ενοχλητικές πανάδες και να χαρίσει στην επιδερμίδα την καθαρότητα, τη φρεσκάδα και τη λάμψη που της αξίζει.

glow

Τι κάνει την καινούρια κρέμα τόσο ξεχωριστή;

Η καινούρια λευκαντική κρέμα βασίζει τη σύνθεσή της στην aloe vera, που όσες έχουν ήδη γνωρίσει και αγαπήσει το Glow Era ξέρουν πολύ καλά πως πρόκειται για το σήμα κατατεθέν του –μαζί ασφαλώς με το έκκριμα σαλιγκαριού. Η ευεργετική αλόη έρχεται να συναντήσει το κρητικό κρίνο της θάλασσας και μαζί με άλλα φυσικά συστατικά να δώσουν τον πιο «εκρηκτικό» συνδυασμό με έναν και μοναδικό στόχο…

…την απόλυτη φροντίδα της επιδερμίδας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στη φύση και τα έμβια όντα!

Τι προσφέρει η κορυφαία κρέμα;

Η φανταστική φόρμουλα, μέσα από την ένταξή της στη skin care ρουτίνα που ακολουθεί κάθε σύγχρονη γυναίκα, μπορεί να αναστείλει την υπερπαραγωγή της μελανίνης, αλλά και τα μελανοκύτταρα που μεταφέρονται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Επιπλέον, παράγοντες όπως η ηλικία, το stress, η συνολική ατμοσφαιρική ρύπανση ή ακόμα και η εγκυμοσύνη μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά για την επιδερμίδα, δημιουργώντας δυσχρωμίες στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Το νέο επαναστατικό προϊόν είναι η απάντηση για τις δυσχρωμίες και έρχεται να συμπληρώσει μοναδικά την υπέροχη συλλογή με κρέμες για δυσχρωμίες και πανάδες!   

Οι χρωματικές αλλοιώσεις στο δέρμα, οι κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα του χρόνου ή οι φακίδες που μετατράπηκαν σε λεκέδες μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν. Η νέα κρέμα θα σβήσει οριστικά όλα τα ενοχλητικά σημάδια σε λαιμό και πρόσωπο, με ορατά σημάδια βελτίωσης από τις δύο πρώτες κιόλας εβδομάδες εφαρμογής της.

glow

Γιατί Glow Era;

Για το Glow Era, η στροφή σε προϊόντα βασισμένα στη δύναμη της φύσης και ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν είναι μια τάση της εποχής, αλλά αποτελεί τη φιλοσοφία της. Για το brand αποτελεί τη νέα εποχή ομορφιάς, όπου η περιποίηση δεν επιτυγχάνεται εις βάρος της φύσης αλλά με απόλυτο σύμμαχο αυτή και ό,τι θαυματουργό μπορεί να μας προσφέρει.

Γι’ αυτό η εταιρεία αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, προσφέροντάς μας μέχρι και σήμερα premium προϊόντα περιποίησης, προσιτού κόστους και με απόλυτη συνέπεια στην ethical φιλοσοφία του.

Η νέα κρέμα για τις πανάδες και όλα τα φανταστικά προϊόντα, που κάνουν την περιποίηση προσώπου το highlight της ημέρας, είναι εδώ για κάθε γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!