Πολυτέλεια, επιστημονική υπεροχή και μία δέσμευση για την προστασία της μέλισσας. Με ένα λαμπερό event, το premium ελβετικό brand VALMONT παρουσίασε την εξελιγμένη σειρά Essence of Bees από τη συλλογή l’Elixir Des Glaciers, μία πολυτελής καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης ακόμη και για το πιο ξηρό δέρμα.  

Valmont

Μέσα από ένα μοναδικό «ταξίδι» στα συστατικά που συνθέτουν το αποκλειστικό σύμπλεγμα Essence of Bees της VALMONT – μέλι, πρόπολη, βασιλικός πολτός και έλαιο από το τριαντάφυλλο Rosa Moschata, που καλλιεργείται στους κήπους της Valmont στις Ελβετικές Άλπεις – οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ανανεωμένες συνθέσεις των τριών εμβληματικών προϊόντων Huile Majestueuse, Crème de Masque Majestueuse και Sérum Majestueux Vos Yeux.

Valmont

Το καλωσόρισμα έγινε με ένα μήνυμα της Sophie Guillon, CEO της VALMONT ενώ στο πλαίσιο του event ανακοινώθηκαν οι δράσεις της VALMONT και της ORLOFF – επίσημου αντιπροσώπου του premium ελβετικού brand στην Ελλάδα – για την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας.

Valmont

Το λαμπερό event έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο King George στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Tudor Hall, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.

Valmont

Tο εξαιρετικό σύμπλεγμα Essence of Bees

Πολυτελής περιποίηση για θρέψη, λείανση, ανανέωση ακόμη και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες

Τρία προϊόντα προσφέρουν υψηλής αποτελεσματικότητας θρέψη μέσα από εξαιρετικά ελαφριές υφές, με ένα ακόμη πιο σύγχρονο και «γενναιόδωρο» πνεύμα.

Valmont

Huile Majestueuse –ενυδατικό έλαιο θρέψης για το πρόσωπο, Crème de Masque Majestueuse – βελούδινη κρεμο-μάσκα θρέψης για το πρόσωπο και Sérum Majestueux Vos Yeux –ελαφρύς και γρήγορα διεισδυτικός Ορός Ανόρθωσης Βλεφάρων.

Μια διεθνής δέσμευση για την προστασία των μελισσών

Αυτή η συλλογή αντανακλά μία ακόμα πιο ενισχυμένη δέσμευση της εταιρείας για την προστασία των μελισσών, ως κεντρική πτυχή της πολιτικής της VALMONT για βιώσιμη ανάπτυξη, συντελώντας στα μακροπρόθεσμά σχέδιά της για την προστασία της βιοποικιλότητας. Η l’Elixir des Glaciers επεκτείνει τη δέσμευσή της εκτός των Ελβετικών συνόρων, σε όλο τον κόσμο, μέσα από ισχυρές συνεργασίες με τέσσερις συνεταιρισμούς για την υλοποίηση συμπληρωματικών projects που καλύπτουν κάθε πτυχή του οικοσυστήματος των μελισσών: ARCHE DES ABEILLES FOUNDATION (Ελβετία), BEELIFE (Βρυξέλλες), BEEKEEPERS FOUNDATION (Μέση Ανατολή) και POLLINATOR PARTNERSHIP (Βόρεια Αμερική).

Valmont

H ORLOFF, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ VALMONT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ υιοθετώντας 45 κυψέλες στην περιοχή της Καρδίτσας συνδράμοντας με αυτόν τον τρόπο τους πληγέντες μελισσοκόμους που έχασαν φέτος τα μελίσσια τους στις πλημμύρες.

Valmont
Γιώτα Χουλιαρά (CONCEPT PR), Μαρία Κλαδάκη, Πέτρος Κλαδάκης & Marylise Sauliere (ORLOFF)

Η σειρά l’Elixir des Glaciers διατίθεται στα σημεία:

GB Spa, Hotel Grande Bretagne |KG perfumery, King George Hotel

Valmont corner στο attica City Link & attica Golden Hall | Online στο e-shop www.atticabeauty.gr

Orloff Spa – Life Gallery & Theoxenia Palace

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!