Τα πολυκαταστήματα attica και το ανθοπωλείο Secret Garden, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το πιο φρέσκο pop up store, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στον κάθε επισκέπτη να εκφράσει την αγάπη του με το πιο όμορφο δώρο.

Στο pop up shop, το οποίο λειτουργεί από τις 2 έως τις 14 Φεβρουαρίου στο ισόγειο του attica στο City Link, μια γκάμα από συνθέσεις σε μοναδικές χρωματικές παλέτες μπορεί να γίνει το απόλυτο δώρο αγάπης. 

Η συνεργασία του Secret Garden με το attica για το φετινό εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου υπογράφεται από μια limited edition σύνθεση. Ένα χειροποίητο πολύχρωμο βάζο φτιαγμένο από φυσητό γυαλί, το οποίο περιέχει την ξεχωριστή ορχιδέα Μοκάρα, γνωστή και ως η «Ορχιδέα του χαμόγελου», καθώς τα περίπλοκα σχέδια στα πέταλά της την κάνουν να μοιάζει σαν να χαμογελά. 

Χαρακτηριστικό είναι και το πρωτότυπο, βιώσιμο wrapping paper που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό, το οποίο είναι γεμάτο κρυμμένες λέξεις, δίνοντας τη δυνατότητα στον αποστολέα να το προσωποποιήσει, κυκλώνοντας το δικό του κρυφό μήνυμα αγάπης ή ακόμη και να παίξει ένα παιχνίδι λέξεων με τον παραλήπτη! 

Με φιλοσοφία τη βιωσιμότητα των υλικών και γνώμονα την ανακύκλωση, το Secret Garden μέσα από αυτή την ιδέα κάνει μια προσπάθεια ώστε να επιμηκυνθεί η ζωή των προιόντων έχοντας παραπάνω από μία χρήσεις, με όσο το δυνατό πιο δημιουργικό τρόπο.

 Το Secret Garden, ανθοπωλείο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, είναι γνωστό για τους πειραματισμούς και συνδυασμούς υψηλής αισθητικής, οι οποίοι προσομοιώνουν φυσικά τοπία. Πηγή έμπνευσης, η πλούσια ελληνική γη με τους αμέτρητους «μυστικούς κήπους» της, καθώς όλα τα λουλούδια καλλιεργούνται στην Ελλάδα, προσφέροντας αξιοσημείωτη στήριξη σε εγχώριους παραγωγούς.

To pop up shop βρίσκεται στο ισόγειο του attica στο City Link, από τις 02/02 έως και τις 14/02.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet