Στο νέο της διαφημιστικό η Spotawheel μας συστήνει τον Carol! Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους μας crash dummies που βοηθούν τις αυτοκινητοβιομηχανίες να γίνονται καλύτερες. Πιο ασφαλείς και πιο πρακτικές. Τι κάνει, όμως, τον Carol τόσο διαφορετικό;

Αφού δοκίμασε τα όρια των αυτοκινήτων και βοήθησε τις αυτοκινητοβιομηχανίες να εξελιχθούν, ήρθε η ώρα να «δοκιμαστεί» σε μία ακόμα κατηγορία πιο επικίνδυνη και με περισσότερες παγίδες: τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Μέσα από μία σειρά διαφημιστικών, ο Carol πρωταγωνιστεί στον έλεγχο της αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και καταλήγει να… κοιμάται ήσυχος στη Spotawheel για 3 βασικούς λόγους: Έλεγχος 200+ σημείων, έως 5 χρόνια εγγύηση και 7 ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής.

Έλεγχος 200+ σημείων

Το αδύναμο σημείο των περισσότερων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι η ίδια η κατάστασή τους. Αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα, σε κακή μηχανική κατάσταση και άλλοτε τρακαρισμένα ή με μικροχτυπήματα. Μία άλλοτε ευχάριστη εμπειρία – αυτή της αναζήτησης του επόμενού σου αυτοκινήτου – μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε εφιάλτης.

Κι ακριβώς εδώ είναι που ο Carol αναλαμβάνει δράση. Έχοντας ελέγξει την αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ο Carol κατάφερε να βρει την ησυχία του μόνο στη Spotawheel. Ο λόγος είναι απλός. Όλα τα αυτοκίνητα της Spotawheel ελέγχονται και πιστοποιούνται σε περισσότερα από 200 σημεία, ως προς τη μηχανική τους κατάσταση, την ποιότητα, τη βεβαίωση ατρακάριστου οχήματος αλλά και τη γνησιότητα των χιλιομέτρων τους. Γι’ αυτό και μόλις 1 στα 20 αυτοκίνητα καταφέρνει να περάσει τους ελέγχους και να διατεθεί προς πώληση!

Η τεχνική αναφορά των 200+ σημείων είναι διαθέσιμη σε όλα τα αυτοκίνητα που θα συναντήσεις στο siteτης Spotawheel (ή στο car showcenter στην Ανθούσα) και μπορείς να την προμηθευτείς εντελώς Δωρεάν. Απλά ζήτησέ τη!

Όντας σίγουρος για την κατάσταση του αυτοκινήτου μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Όπως ακριβώς και ο Carol. Τα τεστ, άλλωστε, μιλούν από μόνα τους…

spotawheel

Εγγύηση έως 5 Χρόνια

Τι θα έλεγες να μπορούσες να δεθείς με το αυτοκίνητο και όχι με τα προβλήματά του; Στη Spotawheel θα συναντήσεις εγγύηση έως 5 χρόνια σε όλα τα αυτοκίνητα. Καλύπτει μία σειρά από ηλεκτρολογικά και μηχανικά μέρη, όπως κινητήρας, κιβώτιο ταχυτήτων, διαφορικό κ.α.

Η εγγύηση αποτελεί μία ξεκάθαρη απόδειξη για τις διαδικασίες επιλογής και την ποιότητα των αυτοκινήτων της Spotawheel και δίνει στον Carol τη δυνατότητα να χαλαρώσει χωρίς να αγχώνεται…

Αξιοποίησε κι εσύ τον χρόνο σου δημιουργικά και μην ανησυχείς για βλάβες που θα σου κοστίσουν ακριβά, αφού είσαι καλυμμένος ο,τι κι αν συμβεί. Για πρώτη φορά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα σε ένα μεταχειρισμένο!

spotawheel

7 Ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

Παράλληλα, εκτός από τον τεχνικό έλεγχο και την εγγύηση του αυτοκινήτου, ο Carol έχει ακόμα έναν λόγο για να κοιμάται ήσυχος κι ακούει στο εξής: Δικαίωμα Επιστροφής.

Επιλέγοντας ανέπαφα αυτοκίνητο, στη Spotawheel αποκτάς αυτόματα δικαίωμα επιστροφής εντός 7 ημερών. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι από την ημέρα που θα έχεις το αυτοκίνητο στα χέρια σου, και για μία ολόκληρη εβδομάδα, μπορείς να το ελέγξεις όσο θες και πάνω από όλα να καταλάβεις εάν το αυτοκίνητο που αγόρασες ταιριάζει στη καθημερινότητα και την προσωπικότητά σου. Κάτι σαν ένα 7-ήμερο test drive!

Παράλληλα, εάν για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσεις ότι δεν σου κάνει, μπορείς να το επιστρέψεις εντός 7 ημερών ή 300 χιλιομέτρων και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς άβολες ερωτήσεις. Το δικαίωμα επιστροφής το αποκτάς αυτόματα με την ανέπαφη αγορά!

Εκτός από το Δικαίωμα Επιστροφής, με την ανέπαφη αγορά απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης αλλά και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Για να κάνεις αυτό που πραγματικά θες!

spotawheel

Πρωταγωνιστής στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Ο Carol ελέγχει την αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τη βοηθάει να γίνεται καλύτερη. Θα τον βλέπεις όλο και πιο συχνά μέσα από την τηλεόραση, το siteτης Spotawheel, το blogαλλά και μέσα από τα social media (Facebook, Instagram, Youtube). Με λίγα λόγια, ο Carol γίνεται ο πρωταγωνιστής στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και ο σύμμαχος σου στην αναζήτηση του επόμενού σου αυτοκινήτου!

Είτε είσαι single και αναζητάς ένα καθημερινό όχημα είτε η οικογένειά σου μεγαλώνει και ψάχνεις το αυτοκίνητο που θα σας χωρέσει όλους με ασφάλεια, ο Carol θα σε βοηθήσει να βρεις ένα αξιόπιστο και ασφαλές μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Αφού τα κατάφερε με τα crash tests και βοήθησε τις αυτοκινητοβιομηχανίες να γίνουν καλύτερες, ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση απέναντι στους κινδύνους και τις παγίδες που κρύβουν τα μεταχειρισμένα. Γιατί ο Carol είναι ο …άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς!

spotawheel
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet