Στη Regularity κοινότητα θα βρούμε νέους ανθρώπους με αγάπη για το ιστορικό-κλασικό αυτοκίνητο που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν απολαμβάνοντας την Τέλεια Διαδρομή. Το ίδιο θέλει να κάνει και το αμιγώς γυναικείο πλήρωμα των Ελισάβετ Μπαλάνου και Κατερίνα Παπαϊωάννου στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις με το VW Beetle.

Οι εκδηλώσεις του ιστορικού-κλασικού αυτοκινήτου γνωρίζουν άνθιση τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και όχι άδικα. Φέρνουν χαμόγελα στους συμμετέχοντες και προσελκύουν ολοένα και νεότερα πληρώματα. Η Ελισάβετ Μπαλάνου με συνοδηγό την Κατερίνα Παπαϊωάννου, αποτελούν ένα αμιγώς γυναικείο πλήρωμα το οποίο θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις με ένα VW Beetle. Η Ελισάβετ Μπαλάνου απάντησε στις ερωτήσεις μας λίγες ημέρες πριν την δούμε πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου της Beetle.

Είναι η πρώτη φορά που θα λάβετε μέρος σε αγώνα Regularity; > Όχι, ο πρώτος μου αγώνας ήταν το 5ο μεσογειακό ράλλυ πίσω στο μακρινό 2017 σαν συνοδηγός, μετέπειτα είχα τον ρόλο του κριτή σε αρκετούς αγώνες και από φέτος είμαι στον ρόλο του οδηγού.

Τι σας ώθησε στο να λάβετε μέρος σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις; > Προέκυψε τελείως τυχαία όταν μου έγινε μια πρόταση και αποφάσισα να συμμετέχω χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα. Συνέβαλε πολύ στην αγάπη μου για τα ράλλυ η νίκη εκείνου του αγώνα.

Βλέπουμε όλο και πιο συχνά νέο κόσμο να στρέφεται προς το ιστορικό-κλασικό αυτοκίνητο γιατί πιστεύεται συμβαίνει αυτό; > Δυστυχώς θα ήθελα να βλέπω περισσότερο νέο κόσμο, θεωρώ πως είναι μια υπέροχη “φάση” την οποία αν την μεταφέρεις στον περίγυρο σου, θα κολλήσουν και εκείνοι το “μικρόβιο” και θα ερωτευθούν αμέσως αυτές τις εκδηλώσεις.

Μπαλάνου

Διαβάστε περισσότερα στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet