Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, ειδικά σε εκείνο του συνοδηγού, αλλά και γενικά μέσα στους αποθηκευτικούς χώρους του αυτοκινήτου, δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε αντικείμενα αξίας ή οτιδήποτε περιέχει προσωπικά μας στοιχεία.

Σε περίπτωση που κάποιος παραβιάσει το αμάξι μας, αρκεί ένα απλό άνοιγμα των αποθηκευτικών του χώρων, για να αποκτήσει πρόσβαση τόσο σε προσωπικά δεδομένα όσο και στο σπίτι μας.

Τα 5 αντικείμενα που δεν αφήνουμε ποτέ στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου

Τα κλειδιά του σπιτιού μας

Ούτε τα βασικά, αλλά ούτε τα δεύτερα κλειδιά, που έχουμε για περίπτωση ανάγκης. Είναι καλύτερα σε περίπτωση που ξεχάσετε τα κλειδιά του σπιτιού σας, να καλέσετε κλειδαρά για να σας ανοίξει, παρά να διακινδυνεύσετε να δώσετε πρόσβαση στο σπίτι σας σε έναν επίδοξο διαρρήκτη.

Ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο

Και τα τρία αυτά είναι έγγραφα που περιέχουν προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες σίγουρα δεν πρέπει να φτάσουν σε έναν άγνωστο, που θα τις χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει πλαστά έγγραφα ή για άλλες παράνομες πράξεις, με κακόβουλο περιεχόμενο.

Αντικείμενα αξίας

Το αυτοκίνητο δεν είναι ασφαλές μέρος για να κρατάτε αντικείμενα αξίας όπως κοσμήματα, laptop κτλ, καθώς ένα απλό σπάσιμο του τζαμιού αρκεί για να σας τα πάρουν. Τα αντικείμενα αυτά δεν είναι απόλυτα ασφαλή ούτε όταν πρόκειται για το πορτμπαγκάζ.

Φωτογραφία εξωφύλλου: g-stockstudio/iStock

Διαβάστε επίσης:

Πώς κατασκευάζονταν οι Porsche το 1986 (video)

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet