Η La Prairie, ο Ελβετικός Οίκος καλλυντικών, συνώνυμο της τόλμης και της πολυτέλειας εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες, προσκάλεσε φίλες, λάτρεις του brand και συνεργάτιδες, σε μια μοναδική συνάντηση της τέχνης, της γαστρονομίας και της ομορφιάς στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Αθηνών. Οι νύχτες ήταν ντυμένες στο χρώμα του μπλε του κοβαλτίου και αφιερωμένες στη νέα ανακάλυψη των επιστημόνων της La Prairie, SKIN CAVIAR NIGHT TIME OIL.

Η La Prairie μεταμόρφωσε την αίθουσα Ω2 του ιστορικού Ωδείου Αθηνών και καλωσόρισε τις καλεσμένες στον κόσμο της La Prairie, σε νύχτες αφιερωμένες στο μπλε του κοβαλτίου. Οι βραδιές ήταν μια ωδή στην τέχνη, την ομορφιά και την γαστρονομία και αποτέλεσαν μια μοναδική εμπειρία για όλες τις παρευρισκόμενες.

Οι βραδιές ξεκινούσαν με το ηλεκτρονικό βιολί της Eva Presley, η οποία προσέφερε ένα μοναδικό show και με τις ηλεκτρονικές της μελωδίες συνόδευε τις καλεσμένες, κατά τη διάρκεια που εκείνες απολάμβαναν στο welcome area το cocktail τους, ειδικά δημιουργημένο για την περίσταση και εμπνευσμένο από την συλλογή SKIN CAVIARκαι το μπλε του κοβαλτίου. Στον ίδιο χώρο, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ολόκληρη την συλλογή SKIN CAVIAR και να γνωρίσουν το νέο λανσάρισμα της La Prairie.

H Eva Presley καλωσορίζει τις καλεσμένες με ένα μοναδικό μουσικό show

Στη συνέχεια, περνώντας μέσα από μια φαντασμαγορική κουρτίνα υδρατμού, οι κυρίες οδηγούνταν στον χώρο του δείπνου, όπου τους περίμενε ένα exclusive μενού Υψηλής Γαστρονομίας 6 πιάτων, με κύριο συστατικό το χαβιάρι. Το μενού επιμελήθηκε αποκλειστικά για τον Οίκος της La Prairie ο βραβευμένος chef Γκίκας Ξενάκης και το εστιατόριο Aleria που για τις δημιουργίες τους εμπνεύστηκαν από την συλλογή SKIN CAVIAR και την φιλοσοφία του Οίκου.

Πιάτο από το menu της βραδιάς που επιμελήθηκε ο βραβευμένος Chef Γκίκας Ξενάκης και το εστιατόριο Aleria

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι κυρίες Άλκιστις Κάτσικα, Άντζελα Σάρλη και Ιωάννα Δάρα από την Γρ. Σαράντης, αποκλειστικό Διανομέα του Οίκου La Prairie στην Ελλάδα. Μάλιστα, η κυρία Σάρλη, έδωσε μια εξαιρετική και ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία, την ταυτότητα του Οίκου, αλλά και το νέο SKIN CAVIAR NIGHT TIME OIL, με στόχο οι καλεσμένες να γνωρίσουν τον Οίκο ακόμα καλύτερα.

Η ομάδα επιλεκτικής διανομής του Ομίλου Σαράντης

Στο τέλος του δείπνου, ο Οίκος της La Prairie προσέφερε σε όλες τις καλεσμένες το νέο καινοτόμο SKIN CAVIAR NIGHT TIME OIL, με στόχο να το γνωρίσουν, να το δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν τη θαυματουργή δράση του χαβιαριού και να ολοκληρώσουν τη βραδινή τελετουργία περιποίησης SKIN CAVIAR.

Το δώρο των καλεσμένων, το νέο La Prairie SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet