Ο μύθος καταρρίπτεται! Ένα από τα πιο παραδοσιακά συστατικά ομορφιάς που συνήθιζαν να χρησιμοποιούν οι γυναίκες αιώνες πριν, σήμερα πρωτοστατεί ξανά χάρη στην κορυφαία επιστημονική κατάρτιση της La Prairie! Ο λόγος φυσικά για τα έλαια προσώπου

Στον παρελθόν αναζητούσαμε προϊόντα για το πρόσωπο τα οποία δεν θα ανέγραφαν τη λέξη “oil” στην ετικέτα  τους. Υπήρχε πάντα ο φόβος πως τέτοιου είδους συνθέσεις θα επιβάρυναν το δέρμα μας. Πλέον όμως, τα έλαια έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, ερευνώνται από τους καλύτερους επιστήμονες, πρωταγωνιστούν σε κορυφαία ονόματα καλλυντικών, όπως είναι φυσικά η La Prairie και υπόσχονται αντιγήρανση με αποτέλεσμα.

Μια νέα επιστημονική ανακάλυψη στην υπηρεσία της ομορφιάς μας

SKIN CAVIAR NIGHTTIME OIL το… απόλυτο!

Οι επιστήμονες της La Prairie έθεσαν στον εαυτό τους μια πολύ απλή ερώτηση. Τι άλλο θα μπορούσε να φέρει η νύχτα στο φως; Εντόπισαν ένα μυστηριώδες συστατικό του χαβιαριού που ευδοκιμεί τη νύχτα. Σας παρουσιάζουμε το Caviar Retinol, μια νέα ενσάρκωση του ελβετικού χαβιαριού.

Εμπλουτισμένο με Caviar Retinol, το Skin Caviar Nighttime Oil έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνδυασμό με τους φυσικούς κιρκαδικούς ρυθμούς της επιδερμίδας, ώστε να συμβάλλει στην εξουδετέρωση των επιπτώσεων που προκαλεί το γήρας, ενώ η ελαιώδη σύνθεσή του δημιουργεί έναν άμεσο προσωρινό εξωτερικό επιδερμικό φραγμό για την ελαχιστοποίηση της απώλειας υγρασίας.

Η σύνθεσή του Skin Caviar Nighttime Oil:

  • Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Λειαίνει την όψη της επιδερμίδας.
  • Αποκαθιστά τη σφριγηλότητα της.
  • Θωρακίζει την υγρασία και τα δραστικά συστατικά στο εσωτερικό της επιδερμίδας, ενισχύοντας τα αποτελέσματα της τελετουργίας.
  • Προσφέρει ενίσχυση που διαρκεί στον επιδερμικό φραγμό, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Το Skin Caviar Nighttime Oil περιλαμβάνει το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, το οποίο ενσωματώνεται για πρώτη φορά μέσα σε ένα λάδι. 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ

Στα αχαρτογράφητα βάθη της νύχτας, οι επιστήμονες της La Prairie ανακάλυψαν ένα απροσδόκητο, μυστηριώδες συστατικό του χαβιαριού. Τη σπάνια, φυσική ρετινόλη.

Η ρετινόλη είναι ένα μόριο περιζήτητο για την απαράμιλλη αποτελεσματικότητά του στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών, το οποίο, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθεί και να συντηρηθεί. Μπορεί να επιβιώσει μόνο στο σκοτάδι. Μόλις έρθει σε επαφή με το φως, παύει εντελώς να υπάρχει. Οι επιστήμονες της La Prairie ήταν αποφασισμένοι να αναδείξουν την κρυφή δύναμη του χαβιαριού που δεν περιορίζεται μόνο στην ανόρθωση και τη σύσφιξη. 

Πολλές διεργασίες της επιδερμίδας ακολουθούν το κιρκαδικό ρολόι του οργανισμού, παρουσιάζοντας τη μέγιστη και τη χαμηλότερη έντασή τους στη διάρκεια ενός 24ώρου. Στη διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στην ανάπλαση, ενώ στη διάρκεια της ημέρας, στην προστασία.

Το Caviar Retinol συντίθεται αποκλειστικά για τη La Prairie από λιπίδια και ρετινόλη χαβιαριού. Λαμβάνεται μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διαδικασίας εκχύλισης, η οποία δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την εξαγωγή και συντήρηση τόσο των λιπιδίων όσο και της ρετινόλης χαβιαριού.

Χάρη σε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό, το Caviar Retinol της La Prairie αξιοποιεί επίσης την αποτελεσματικότητά του στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών: μια αποτελεσματικότητα που φτάνει στο αποκορύφωμά της τις νυχτερινές ώρες.

To βίντεο θα σε μαγέψει… απλά πάτα play!

https://youtu.be/Q5N3BtCWAjI
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet