Όπως έχουμε δει στα φετινά trends τα ballet flats ή αλλιώς οι super κοριτσίστικες μπαλαρίνες είναι από τις πιο hot επιλογές.

Είναι cute, θηλυκά και πολύ κομψά και θα ολοκληρώσουν τα outfits σας με τον πιο στυλάτο τρόπο.

Με μία πιο φρέσκια και fashionable ματιά από τις κλασικές preppy μπαλαρίνες που είχαμε συνηθίσει, τα μεγαλύτερα fashion brands αλλά και οι αγαπημένες μας fast fashion αλυσίδες μας δίνουν αμέτρητες επιλογές για να διαλέξουμε!

Τα ballet flats είναι από τις ωραιότερες επιλογές για να κάνουμε ακόμα και τώρα το καλοκαίρι προετιμάζοντας τα φθινοπωρινά και χειμερινά look μας με το πιο hot παπούτσι της σεζόν!

Συνδυάστε με μία maxi denim φούστα και ένα fun top.Φορέστε τις μπαλαρίνες σας με πιο φρέσκα κομμάτια και υφές κάνοντας τους level up σε μία πιο μοντέρνα στυλάτη επιλογή.Η fashionista Emili Sindlev επιλέγει ALAIA studded μπαλαρίνες and we love!

Κάντε ένα city minimal look με ένα κλασικό mini φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις και ταιριάξτε με τις μπαλαρίνες σας!Αξεσουάρ όπως μία τσάντα σε πιο κλασικό ύφος, διακριτικά κοσμήματα και φυσικά ένα oversized ζευγάρι γυαλιά ηλίου για το πιο στυλάτο vintage inspired outfit!

Η ιδανική office επιλογή! Συνδυάστε με ένα κάπρι παντελόνι που εκτός ότι είναι πάλι στη μόδα ταιριάζει πρακτικά τέλεια με ένα ζευγάρι ballet flats.Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα knit tank top και μία shoulder bag.

Κάντε mix and match! Συνδυάστε τις μπαλαρίνες σας με πιο βραδινά , formal και sexy κομμάτια όπως ένα ruffled ή cutout detail φόρεμα.Προσθέστε εντυπωσιακά αξεσουάρ με λάμψη και ένα μικρό cute τσαντάκι!

Διαβάστε επίσης :

Gladiator sandals: Τα ιδιαίτερα στιλάτα σανδάλια επιστρέφουν

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet