Οι τσάντες μεγάλων οίκων είναι μια επένδυση όχι μόνο εξαιτίας του κόστους τους, αλλά και επειδή αποτελούν σχεδιαστικά αριστουργήματα τα οποία διατηρούν την αξία τους διαχρονικά.

Σαφώς η τιμή τους τις καθιστά απαγορευτικές για αρκετές γυναίκες, ή ίσως κάποιες να μην τις αφορά το να κρατούν μια τόσο επώνυμη τσάντα. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τσάντες όπως η Jackie του οίκου Gucci ή η Lady Dior αντίστοιχα, είναι εμβληματικές τσάντες, οι οποίες φέρουν τη δική τους μοναδική ιστορία. Δεν είναι λοιπόν μόνο θέμα καλού marketing, αλλά και προστιθέμενης αξίας η οποία προκύπτει από το status που συνοδεύει τους συγκεκριμένους οίκους μόδας.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για μικρά δερμάτινα είδη μεταξύ των οποίων οι τσάντες, έχει αυξηθεί κατακόρυφα γεγονός που οδήγησε σε παράλληλη αύξηση των τιμών τους. Οίκοι όπως οι Gucci και Saint Laurent οφείλουν πολύ σημαντικό μέρος του τζίρου τους στην πώληση κλασικών σχεδίων που συνεχίζουν να είναι η ναυαρχίδα τους.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να αγοράσετε μια επώνυμη τσάντα ξεκινήστε με μία από τις παρακάτω καθώς η timeless αισθητική τους θα σας βηθήσει να κάνετε απόσβεση. Αν η σχέση μας με τη μόδα είναι πιο επιφανειακή δείτε την αγορά ενός πολυτελούς αξεσουάρ ως κάτι που θα αναβαθμίσει το στιλ σας συνολικά.

Όσο ασήμαντο κι αν σας φαίνεται μια τσάντα είναι ικανή να αλλάξει ακόμα και ένα πολύ απλό outfit κάνοντας το να δείχνει πολύ πιο upgradeted από ότι είναι στην πραγματικότητα. Αν ρίξετε μια γρήγορη ματιά στα casual looks των It girls θα το διαπιστώσετε και μόνες σας.

Οι 5 Must-Have Designer τσάντες που αξίζει να επενδύσεις:

PRADA

τσάντες

SAINT LAURENT

τσάντες

BOTTEGA VENETA

τσάντες

DIOR

τσάντες

GUCCI

τσάντες

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet