Μετά τον Βασίλη Ζούλια και το δίδυμο των Ελλήνων σχεδιαστών Deux Hommes μπαίνει δυναμικά στην τηλεοπτική σειρά που φιγουράρει αυτήν τη στιγμή στις πρώτες θέσεις του Netflix, την Emily in Paris!

Η Ashley Park, η Αμερικανίδα ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια που ενσαρκώνει την Mindy Chen, εμφανίστηκε φορώντας μια δημιουργία των Deux Hommes.

Το φόρεμα των Δημήτρη Αλεξάκη και Γρηγόρη Τριανταφύλλου, θυμίζει υπέροχο πίνακα ζωγραφικής.

Ολόκληρη η φετινή τους συλλογή, άλλωστε, είναι εμπνευσμένη από την τέχνη. Δεν είναι τυχαίο το ότι το δημοφιλές σχεδιαστικό δίδυμο Deux Hommes, φέτος μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην Athens Xclusive Designers Week. 

Στη συλλογή που παρουσίασαν αυτή τη χρονιά οι Deux Hommes, οι “fêtes galantes”, οι πολυπρόσωπες ζωγραφικές συνθέσεις του Γαλλικού rococo με τους κομψά ντυμένους νέους και νέες της εποχής σε στιγμές μέθεξης, χαράς και υπαίθριων απολαύσεων, συναντούν τα “all tomorrow’s parties” της “βελούδινης” underground σκηνής των αρχών του ’70.

Οι Deux Hommes πήραν το όνομα τους από τον ομώνυμο πίνακα του Ρώσου καλλιτέχνη, Pavel Filonov. Έμπνευσή τους είναι η σύγχρονη γυναίκα, ο κινηματογράφος του 20ου αιώνα, η αρχιτεκτονική, το ελληνικό design, το avant-garde, σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια και το περίτεχνο design. Αυτή είναι η εντυπωσιακή μόδα των Deux Hommes!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!