Η νέα συλλογή “Birthstones” της LifeLikes μας καλεί σε ένα ταξίδι ονειρικό γεμάτο σκέψεις και συναισθήματα. Δώδεκα ημί- πολύτιμοι λίθοι και λουλούδια συνδυάζονται με τον πιο κομψό τρόπο για να γίνουν σύμβολο του γενέθλιου μήνα σου.

Κάθε μήνας και μία πέτρα με την δική της ενέργεια. Κάθε μήνας και ένα λουλούδι που κρύβει ένα μήνυμα. Η Birthstones Collection συνδυάζει τον ρομαντισμό των γενέθλιων λουλουδιών με την δύναμη κάθε γενέθλιας πέτρας.

Birthstones

Η συλλογή αποτελείται από ένα κομψό επιχρυσωμένο λουλούδι και μία ημί-πολύτιμη πέτρα που συμπληρώνει το δέσιμο των κοσμημάτων. Ένα σετ με κολιέ, δαχτυλίδι και σκουλαρίκια θα φροντίζει πάντα την ενέργεια και την διάθεσή σου, ενώ θα σε συμπληρώνει κάθε μέρα με τον πιο κομψό και λαμπερό τρόπο.

Τι είναι είναι όμως ο γενέθλιος λίθος ή αλλιώς “Birthstone”;

Birthstone ή αλλιώς γενέθλιος λίθος είναι η πέτρα που αντιστοιχεί στον μήνα που γεννήθηκες. Σύμφωνα με τον μύθο και την ιστορία που ακολουθεί τους λίθους, η πέτρα κάθε μήνα έχει ιδιαίτερες ιδιότητες και μια ξεχωριστή ερμηνεία που συνδέεται με τον μήνα γενεθλίων μας και κατ’ επέκταση έρχεται να συνδεθεί μαζί μας όταν την κρατήσουμε ή να μας δώσει ένα μάθημα ζωής.

Birthstones

Birthflower ή αλλιώς γενέθλιο λουλούδι είναι το λουλούδι που αντιστοιχεί στον μήνα που γεννήθηκες. Κάθε λουλούδι έχει τη δική του σημασία, αποτελεί από την αρχαιότητα ξεχωριστό σύμβολο και αναπαριστά μια σειρά από στοιχεία του χαρακτήρα και της ψυχο-σύνθεσής μας. Στο παρελθόν συνήθιζαν να χρησιμοποιούν τα λουλούδια και την σημασία τους για να στείλουν ένα μήνυμα σε αυτόν που τα χάριζαν ανάλογα με το χρώμα και το είδος που θα επέλεγαν. Έκρυβαν σκέψεις, συναισθήματα ή και διάθεση.

Birthstones

Γιατί να το φορέσεις;

Ο συνδυασμός γενέθλιας πέτρας με το αντίστοιχο λουλούδι κάθε μήνα θα φροντίζει πάντα την ενέργεια και την διάθεσή σου, ενώ το δέσιμο αυτής της συλλογής θα σε συμπληρώνει κάθε μέρα με τον πιο κομψό και λαμπερό τρόπο.

H Birthstones Collection είναι διαθέσιμη στον online shop της LifeLikes και στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet