Φέτος οι αλυσίδες είναι τάση και θα συνεχίσουν να είναι τάση και το καλοκαίρι μαγιό μας! Μάλιστα έχουν  ήδη υιοθετηθεί από celebrities και influencers. Εκτός από τα παραδοσιακά σχέδια όπως το drapé ή το strapless bikini, φέτος οι παραλίες θα γεμίσουν με λουράκια αλυσίδες!

Αυτή η τάση, μάλιστα, δεν χρειάζεται να υιοθετηθεί μόνο στις βόλτες μας στην παραλία αλλά και στο μπαρ του νησιού (αχ καλοκαιράκι!)…  Ακολουθούν μερικά tips για το πως μπορείς να ακολουθήσεις σωστά το trend από την ειδική μόδας Marina Naves.

  •  Οι λεπτές αλυσίδες δεν αφήνουν έντονα σημάδια από τον ήλιο ακόμα κι αν κάποιος εκτεθεί αρκετή ώρα. Αν οι αλυσίδες είναι πιο έντονες, καλύτερα να προτιμήσετε να τις φορέσετε κάπου έξω και όχι για ηλιοθεραπεία, χωρίς όμως να είναι και απαγορευτικό!
  • Όταν έρθει η ώρα να διαλέξεις προτίμησε να δοκιμάσεις το μαγιό σου από κοντά καθώς, όπως μας λέει και η ειδικός δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος χρυσός κανόνας να ακολουθήσεις, αντίθετα όλα εξαρτώνται από τον σωματότυπό σου και από το τι σου ταιριάζει καλύτερα. Ακόμα και μια λεπτή αλυσίδα μπορεί να σε κόβει και να σε πιέζει. Γενικά αν είναι κάτι που σε καταπιέζει και παραμορφώνει κατά κάποιο τρόπο τη σιλουέτα, τότε το bikini δεν είναι κατάλληλο.
  • To πιο τέλειο απ’ όλα είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα αξεσουάρ σου στην παραλία καθώς το bikini με τις αλυσίδες είναι από μόνο του ένα statement αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης: Τα affordable φορέματα της άνοιξης για να είσαι μπροστά στα trends!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet