Είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακά και πολλές φορές θυμίζουν πραγματκά έργα τέχνης! Τα statement σκουλαρίκια είναι ένας τρόπος να κάνεις μια “δήλωση” με την εμφάνιση σου αλλά είναι και ιδανικά για να δημιουργήσουν ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ ακόμα και αν τα ρούχα σου είναι πολύ απλά και καθημερινά. Ακόμα και ένα απλό hairstyling όπως ο κότσος, ή μια ατημέλητη αλογοουρά με τα statement σκουλαρίκια αναβαθμίζεται ολοκληρωτικά!

Επίσης, συνήθως φοριούνται για να γίνουν το επίκεντρο του outfit. Μερικά από τα πιο συχνά στυλ statement σκουλαρικιών είναι τα μεγάλα σκουλαρίκια κρίκοι καθώς και τα εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια.

Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο! Βασικό χαρακτηριστικό στα statement σκουλαρίκια είναι το μέγεθος τους! Επιβάλεται να είναι όσο πιο μεγάλο και περίτεχνο το σχήμα τους, ώστε ουσιαστικά από μόνα τους να… φωνάζουν “είμαστε εδώ! είμαστε οι πρωταγωνιστές! Eμείς θα κλέψουμε τις εντυπώσεις”

Extra must info : Πολύ σημαντικό είναι να σου αναφέρω πως όταν επιλέγεις για το look σου statement σκουλαρίκια, οπωσδήποτε θα πρέπει να αποφύγεις τα υπόλοιπα φανταχτερά και γενικότερα τα πολλά κοσμήματα. Aλλιώς, θα υποπέσεις σε ένα από τα πιο σοβαρά στιλιστικά παραπτώματα, αυτό του κιτς και δεν το θέλουμε σωστά;

Ανακάλυψε παρακάτω υπέροχες ιδέες με statement σκουλαρίκια που φορούν οι influencers και παράλληλα σου παρουσιάζω παρόμοια και οικονομικά για να τα αποκτήσεις και εσύ!

STATEMENT ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ: SHOPPING LIST

CHERRY EARRINGS 22€. pieceofcloth

earrings
Bershka
earrings
theoutnet.com
earrings
theoutnet.com
earrings
asos.com

earrings
Σκουλαρίκια με στρας €25 22€. pieceofcloth
earrings
Zara
earrings
Zara
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet