Στον beauty κόσμο κυκλοφορούν διαρκώς νέα προϊόντα, νέα gadgets και trends που γίνονται μανία, κάνοντας μας συχνά να αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά χρειάζονται ή αν απλά είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Τα beauty fridges δεν είναι τίποτα από τα δύο. Είναι από τις περιπτώσεις που αξίζουν μια δοκιμή και μακροπρόθεσμα θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα, μιας και θα διατηρείτε για περισσότερο τα καλλυντικά και τις κρέμες σας.

Τι είναι τα beauty fridges;

Τα beauty fridges έκαναν πάταγο από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν, πρωτίστως για την cute εμφάνιση τους και δευτερευόντως, γιατί εισήγαγαν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση αναφορικά με την σωστή συντήρηση των καλλυντικών. Ουσιαστικά, πρόκειται για mini ψυγεία, τα οποία κρατάνε δροσερά τα beauty products μεταξύ των οποίων μάσκες, κρέμες και κραγιόν, προστατεύοντας τα από τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία, την καλοκαιρινή Ελλάδα δηλαδή…

Σταδιακά, τα beauty προϊόντα αλλάζουν σύνθεση και αποκτούν πιο φυσική σύσταση με λιγότερα συντηρητικά, γεγονός που επηρεάζει το χρόνο και τον τρόπο συντήρησης τους. Οι πιο φυσικές φόρμουλες, δεν ενδείκνυνται για πολύ ζεστούς ή με υγρασία χώρους.

Συνεπώς, το μπάνιο για παράδειγμα, δεν είναι το πλέον φιλικό περιβάλλον για να φιλοξενήσει τα καλλυντικά μας. Επιπλέον, τα beauty fridges, είναι όμορφα και πρακτικά. Το μικροσκοπικό μέγεθος τους, σας επιτρέπει να τα μεταφέρετε και να τα αποθηκεύσετε ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα σας.

Επίσης, τα φαρμακευτικά προϊόντα, δηλαδή κρέμες, αντηλιακά και σαπούνια καθαρισμού είναι καλό να διατηρούνται σε δροσερό μέρος για να μην αλλοιώνεται η σύσταση τους και επηρεάζονται τα δραστικά συστατικά τους. Σε αυτή την κατηγορία, ανήκουν και όσα προϊόντα περιέχουν προβιοτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την επιδερμίδα, απαιτούν όμως προσοχή στην αποθήκευση τους.

Φυσικά, το beauty fridge, είναι φανταστικό για να τις μάσκες προσώπου και ματιών. Είτε είναι σε μορφή κρέμας, είτε είναι επαναχρησιμοποιούμενες, οι κρύες μάσκες προσώπου, είναι σαφώς πιο αποτελεσματικές, αφού προσφέρουν άμεση τόνωση στην επιδερμίδα.

Last but not least, τα αγαπημένα μας καλλυντικά, είναι σημαντικό να διατηρούνται σε σωστή θερμοκρασία. Σκεφτείτε για παράδειγμα τα κραγιόν σας, που το καλοκαίρι αλλοιώνεται το σχήμα και η υφή τους, εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης.

Με το beauty fridge, μπορείτε να διατηρήσετε τα καλλυντικά σας σε άριστη κατάσταση, όλη τη διάρκεια του έτους, ανεξάρτητα από τις θερμοκρασίες που επικρατούν.

Τα beauty fridges που ξεχωρίσαμε:

Ψυγείο με πόρτα – καθρέφτη

beauty

Ροζ ψυγείο καλλυντικών

beauty

Ψυγείο με χερούλι

beauty

Διαβάστε επίσης:

4+1 προϊόντα ομορφιάς που μυρίζουν καρύδα και σε ταξιδεύουν

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!