Τα φρύδια είναι από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του προσώπου που μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου με τον πιο όμορφο και φυσικό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ακολουθούν τις δικές τους τάσεις και κάθε φορά πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες. Για παράδειγμα τα λεπτά φρύδια ήταν το σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του 90′.

Πλέον όμως τα φυσικά φρύδια που τα στρώνεις μόνο με ένα βουρτσάκι προς τα πάνω είναι η απόλυτη τάση! Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι να βρεις το σχέδιο το οποίο ταιριάζει στο δικό σου σχήμα προσώπου. Επειδή λοιπόν τα φρύδια παίζουν σημαντικό ρόλο στα χαρακτηριστικά του προσώπου, υπάρχουν πολλές παρανοήσεις και μύθοι που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτά.
Και ήρθε η στιγμή να τα ξεκαθαρίσουμε όλα!

φρύδια

Μύθος No1: Τα φρύδια πρέπει να είναι πιο ανοιχτά από το χρώμα των μαλλιών.
Πραγματικότητα: Τα φρύδια μας πρέπει να είναι 1-2 τόνους πιο σκούρα από τα μαλλιά.

Μύθος No2: Δεν πρέπει να βγάζουμε τα φρύδια μας από την πάνω πλευρά τους.
Πραγματικότητα: Όπως δίνουμε σχήμα στο κάτω μέρος των φρυδιών έτσι πρέπει να δίνουμε και στο επάνω μέρος. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να δώσουμε το σχήμα που θέλουμε και το αποτέλεσμα είναι πιο ευκρινές.

Μύθος No3: Και τα δύο φρύδια πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια.
Πραγματικότητα: Η αριστερή πλευρά του προσώπου δεν είναι ποτέ ίδια με τη δεξιά πλευρά. Αυτό οφείλεται στις διαφορετικές συσπάσεις των μυών του προσώπου. Με τον κατάλληλο σχηματισμό μπορούμε να τα φέρουμε πιο κοντά και να μειώσουμε τη διαφορά του.

Μύθος No4: Η βαφή στα φρύδια τα κάνει αδύναμα.
Πραγματικότητα: Υπάρχει εξειδικευμένη βαφή για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες η οποία δεν περιέχει οξυζενέ, οπότε δεν μπορεί να προκαλέσει κάποια ζημιά. Αντίθετα η βαφή μαλλιών στα φρύδια μπορεί να προκαλέσει αραίωση και γι’ αυτό δε συνιστάται.

Διάβασε επίσης: French Pin: Το μυστικό για τέλεια, γρήγορα και σταθερά χτενίσματα!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet