Χωρίς αμφιβολία, το liquid blush είναι ίσως η πιο σωστή λύση αν θέλουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Εάν τοποθετηθεί με τον σωστό τρόπο, δένει άψογα με το δέρμα και μπορεί να κάνει ακόμα και τις πιο χλωμές επιδερμίδες να δείχνουν σαν να ήταν κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Ωστόσο, όσοι έχουν λιπαρό δέρμα συνήθως αποφεύγουν να χρησιμοποιούν liquid blush και προτιμούν ρουζ σε μορφή πούδρας καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι διαρκεί περισσότερο σε αυτόν τον τύπο δέρματος. Είναι αλήθεια ότι το liquid blush συχνά εξαφανίζεται σε πιο λιπαρό δέρμα μετά από μία ή δύο ώρες, καθώς το υπερβολικό σμήγμα καθιστά πιο δύσκολο στις χρωστικές να προσκολληθούν στην επιφάνεια του δέρματος.

Λιπαρή επιδερμίδα? Αυτό το hack θα αλλάξει τον τρόπο που εφαρμόζετε το liquid blush σας

Το hack για το liquid blush

Υπάρχει όμως ένα ιδιοφυές hack της makeup artist Lisa Eldridge που ισχυρίζεται ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει liquid blush ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός του. «Αναμείξτε liquid blush με concealer σε λιπαρό δέρμα», συμβουλεύει η Eldridge. «Εναλλακτικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγη βάση στο πινέλο σας όταν απλώνετε το liquid blush, καθώς του δίνει την βάση πάνω στην οποία μπορεί να κάτσει σωστά». Η Eldridge σημειώνει επίσης τη σημασία της καλής ανάμειξης «για να διασφαλιστεί ότι όλες οι άκρες καλύπτονται ομοιόμορφα» για λείο φινίρισμα.

Όπως πάντα με το λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα, αποφύγετε να εφαρμόζετε το liquid blush με τα χέρια σας. «Τα άκρα των δακτύλων μας μπορούν να μεταφέρουν έλαια, βρωμιά και υπολείμματα στο δέρμα, τα οποία μπορούν να ενθαρρύνουν τα ξεσπάσματα σε δέρμα με τάση για ατέλειες», λέει ο Warren Dowdall, ανώτερος επαγγελματίας make up artsist της Bobbi Brown. Η θερμότητα των χεριών σας μπορεί επίσης να λεπτύνει το liquid blush, καθιστώντας πιο δύσκολη τη δημιουργία κάλυψης.

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει ο τρόπος που φιλάς όταν έχεις fillers στα χείλη;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet