Η Carrie Bradshaw, είναι to κορίτσι που γεννήθηκε για να περπατάει σε εντυπωσιακά Manolo Blahniks, να φοράει haute couture κομμάτια, να κυκλοφορεί σε high εστιατόρια της Νέας Υόρκης, να φλερτάρει με ωραία αγόρια, να ονειρεύεται, να ερωτεύεται, να απογοητεύεται, αλλά βασικά να ζει μια ουτοπία, κάνοντας τη να δείχνει φυσιολογική.

Μέσα σε αυτή την ονειροπόλα φούσκα της ζωής της, που έμοιαζε τόσο εύθραυστη όσο και η ίδια, η Carrie Bradshaw μας χάρισε θρυλικές εμφανίσεις που ζηλέψαμε οικτρά. Ωστόσο, ενώ η εικόνα της ήταν πάντα το επόμενο trend στον χώρο της μόδας και η ίδια κατείχε επάξια τον τίτλο του fashion icon, υπάρχει μια λεπτομέρεια που μας εξέπληξε. Δεν έβαφε ποτέ τα νύχια της.

Πρόσφατα, η Sara Jessica Parker, αποκάλυψε γιατί το κινηματογραφικό alter ego της δεν έβαφε τα νύχια και ο λόγος είναι κάπως περίεργος. Όπως είπε: «Η Carrie είναι συγγραφέας, οπότε θα έγραφε αρχικά σε μια σωστή γραφομηχανή. Είχε μάθει να πληκτρολογεί από το γυμνάσιο και ήταν μια πρακτική και ρομαντική συγγραφέας». Μετά από έσπευσε να επισημάνει, ότι ο συλλογισμός της δεν σημαίνει ότι άλλοι συγγραφείς δεν μπορούν να γράψουν όμορφα με περιποιημένα νύχια, απλά ότι στον συγκεκριμένο χαρακτήρα δεν ταίριαζε.

Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για την ίδια της SJP, η οποία επίσης δε βάφει τα νύχια της αφού όπως έχει πει: «Χρησιμοποιώ πολύ τα χέρια μου. Μαγειρεύω, καθαρίζω, βάζω πλυντήριο. Το βερνίκι νυχιών δεν είναι πρακτικό στη ζωή μου, δεδομένου του τι πρέπει να κάνουν τα χέρια μου κάθε μέρα.

Παρόλα αυτά, στα νέα επεισόδια θα τη δούμε να παρακάμπτει αυτό τον κανόνα και να εμφανίζεται με περιποιημένα, βαμμένα άκρα.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να περιποιηθείτε τα νύχια σας αν είστε 50+

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet