Όσο τολμηρή είμαι με τo styling των ρούχων μου, άλλο τόσο σκεπτική είμαι με το μακιγιάζ μου. Αυτό συμβαίνει όμως πάντα με τα trends. Υπάρχει αυτή η κατηγορία που λατρεύει να ακολουθεί τις τάσεις, δηλαδή της αρέσει να πειραματίζεται με κάθε ευκαιρία. Και υπάρχει και η ακριβώς αντίθετη κατηγορία που αγνοεί τα trends επιδεικτικά και καταλήγει εδώ και χρόνια να φορά αυτά τα 2-3 items που τα βολεύεται και την κολακεύουν.

Εγώ λοιπόν είμαι μοιρασμένη ανάμεσα στις 2 αυτές κατηγορίες ανθρώπων. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα looks μου επιλέγω το τολμηρό μονοπάτι. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ μου, θέλω να παίζω πάντα safe. Να μένω εντός της comfort zone σου. Τα βήματα που ακολουθώ καθημερινά είναι πολύ συγκεκριμένα, το ίδιο και τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Λίγα και καλά! Παράδοξο, αν σκεφτείς, ότι η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που μου επιτρέπει να έρχομαι καθημερινά σε επαφή με αμέτρητα προϊόντα ομορφιάς και μου δίνει την δυνατότητα να δοκιμάζω – και μάλιστα πρώτη – όλες τις νέες αφίξεις στην beauty βιομηχανία.

Αυτή την χρονιά όμως αποφάσισα να τολμήσω! Να ξεφύγω από την πεπατημένη. Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν να προσθέσω χρώμα στα μάτια. Είναι κάτι που δεν κάνω ποτέ. Ορκιζόμουν πάντα στις γήινες ή τις πιο σκούρες κλασικές, μαύρες-καφέ σκιές. Για αυτό εκμεταλλεύτηκα το huge trend – που δεν είναι άλλο από τις έντονες αποχρώσεις στα μάτια και προσπάθησα να τις εντάξω στα everyday look μου. Δεν ήταν εύκολο.

Παρόλα αυτά ανακάλυψα δημιουργικούς -μα κυρίως εύκολους!- τρόπους να το κάνω. Ανάμεσα στα χρώματα που έχω λατρέψει τελευταία για το μακιγιάζ των ματιών, την σκυτάλη κρατάει το μωβ. Δεν είναι τυχαία πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι το σήμα κατατεθέν της βασιλικής οικογένειας. Έχει επιλεγεί γιατί έχει ένταση, γιατί ξεχωρίζει, γιατί μαγνητίζει το μάτι.

Ένα επίσης δυνατό του χαρτί είναι πως ταιριάζει υπέροχα με όλους τις επιδερμίδες ενώ μπορεί να αναδείξει μοναδικά και τα καστανά αλλά και τα πράσινα-γαλάζια μάτια. Δεν έχουν όλα τα χρώματα σκιών και eyeliner αυτή την ικανότητα…

Με πρωταγωνιστές το σκούρο, μυστηριώδες δαμασκηνί, το neon βιολετί, και όλους τους υποτόνους του μωβ που υπάρχουν ανάμεσα τους, τα παρακάτω beauty looks αποτελούν την τέλεια έμπνευση για εσένα που θέλεις να τολμήσεις με το μακιγιάζ σου αυτό το φθινόπωρο. Για εσένα που θέλεις να μαγνητίσεις με το βλέμμα σου!

10 μακιγιάζ που θα σε πείσουν να προσθέσεις το μωβ στο μακιγιάζ σου αύριο κιόλας:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet