Είναι απαραίτητα για κάθε πρόσωπο. Γιατί; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

Τα μολύβια φρυδιών που θα δεις παρακάτω είναι must όχι μόνο για το σωστό αποτέλεσμα που προσφέρουν στο χρωματισμό των φρυδιών αλλά και για το πρακτικό ενσωματωμένο βουρτσάκι τους το οποίο είναι απαραίτητο ώστε να πετύχεις το τέλειο σχήμα. Κατάλληλα για να τα κουβαλάς μαζί σου και να διορθώνεις το μακιγιάζ των φρυδιών σου ανά πάσα στιγμή της ημέρας, θεωρούνται από τους make up artist τα “multi εργαλεία” για το μακιγιάζ των φρυδιών.

Μολύβια φρυδιών: Ποιά είναι τα βασικά πλεονεκτήματα ενός σωστού μολυβιού;

  1. Φυσική απόχρωση
  2. Πυκνότητα
  3. Εύκολο γέμισμα
  4. Ακριβής διαχωρισμός φρυδιών
  5. Σταθερότητα
  6. Περιποιητικά στοιχεία
  7. Πρακτική συσκευασία για την τσάντα σου

Τα τελευταία χρόνια, τα καλοσχηματισμένα φρύδια έχουν κάνει δυναμικότατο comeback εξαιτίας των it girls και των stars του Hollywood. Οι τάσεις και η μόδα προστάζουν πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια για βλέμμα που μαγνητίζει. Τι γίνεται όμως αν τα δικά σου χρειάζονται λίγη βοήθεια;

Τα τέλεια φρύδια δεν είναι προτέρημα όλων μας και πολλές γυναίκες έχουν κενά τα οποία πρέπει να γεμίζουν ώστε να δώσουν στα δικά τους φρύδια το τέλειο σχήμα. Εκεί o μεγάλος σύμμαχος είναι τα μολύβια φρυδιών. Αν μέχρι τώρα τα προσπερνούσες στο stand των καλλυντικών, ξανασκέψου το και κυρίως δοκίμασε να τα τονίσεις έστω μια φορά και θα με θυμηθείς!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet