Όσο πολύ και αν σου αρέσουν οι βλεφαρίδες με όγκο που θα τονίσουν το βλέμμα σου και θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου, η μάσκαρα δεν σε καλύπτει και τότε καταφεύγεις στις ψεύτικες βλεφαρίδες με κόλλα. Μετά από πολλές προσπάθειες σου φαίνεται αδύνατο να τοποθετήσεις μερικές πρόσθετες. Η κόλλα μένει στα δάχτυλά  σου… και οι βλεφαρίδες επίσης, εφαρμόζονται στραβά, πονάνε τα βλέφαρα σου και εσύ σκέφτεσαι μια λέξη… Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η!

Για αυτό το λόγο, ενθουσιαστήκαμε μόλις ανακαλύψαμε ότι πλέον στην αγορά κυκλοφορούν βλεφαρίδες που ενώνονται με μαγνήτη πάνω στις δικές σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς πόνο, κόπο… αίμα, δάκρυα και ιδρώτα.

Αν ψάχνεις λοιπόν έναν τρόπο να πυκνώσεις και να επιμηκύνεις την εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων σου και η μάσκαρα δεν προσφέρει το αποτέλεσμα που θες, οι μαγνητικές βλεφαρίδες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε την αναβάθμιση που αναζητάς.

Μαγνητικές βλεφαρίδες: 3 έξτρα λόγοι για να τις προτιμήσεις

Προσφέρουν:

  • Εξοικονόμηση χρόνου 
  • Εξαιρετικά ελαφριές – Ίσως ξεχάσεις ότι τις φοράς …
  • Μαγνητικό Hi-Tech. Δεν θα πέσουν ποτέ!
  • Ευπροσάρμοστες. Δεν επηρεάζουν το μακιγιάζ σου π.χ. μάσκαρα και eyeliner.

Αυτές είναι οι 6 αγαπημένες μου μαγνητικές βλεφαρίδες και στις προτείνω

Πλέον στην αγορά κυκλοφορούν βλεφαρίδες που ενώνονται με μαγνήτη πάνω στις δικές σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρείσαι με κόλλες και να χαλάς την υγεία των φυσικών σου βλεφαρίδων.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet