Ο οίκος Dior πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η Yara Shahidi, η πρέσβειρα μόδας και ομορφιάς του Οίκου, θα συμμετέχει μαζί με τη Natalie Portman επίσης βασικό πρόσωπο του Dior, στις διαφημιστικές καμπάνιες που θα προβάλουν και επικοινωνήσουν το ολοκαίνουργιο foundation (make up) Dior Forever.

Η Yara Shahidi που έχει ήδη γίνει μούσα του Dior από το περασμένο καλοκαίρι, αναδεικνύει στο έπακρο τη δουλειά της καλλιτεχνικής διευθύντριας Maria Grazia Chiuri, αλλά και τη δύναμη της ομορφιά, καθώς θα συνεργάζεται με τον Peter Philips. Υπό την διεύθυνση άλλωστε της Maria Grazia, ο οίκος έχει αποδείξει περίτρανα τα τελευταία χρόνια, την πρόθεση του να συμβάλλει στην ενδυνάμωση των γυναικών και στην ανάδειξη σημαντικών εκπροσώπων του γυναικείου φύλου. Έτσι και η επιλογή της Shahidi φαίνεται ως φυσικό επακόλουθο μιας τέτοιας πορείας και η ένωση της με την Natalie Portman το επιβεβαιώνει.

Οι δύο γυναίκες έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, μαζί και με την Charlize Theron, στην εκστρατεία “Dior Stands for Women” με πολλαπλούς σκοπούς: Πρωταρχικός στόχος ήταν η δημοσιοποίηση προσωπικών ιστοριών από γυναίκες που έχουν τη δύναμη να δώσουν έμπνευση στην επόμενη γενιά των γυναικείων ηγετικών μορφών. Και η Natalie Portman με τη Yara Shahidi είναι ανάμεσά τους.

Το Dior Forever Skin Glow

Το εμβληματικό foundation Dior Forever διαθέτει μια νέα φόρμουλα που αγαπά το δέρμα και αποτελείται από 86% λουλουδένια βάση που περιποιείται την επιδερμίδα. Μια νέα δημιουργία του καλλιτεχνικού διευθυντή Peter Philips. Προσφέρει εντυπωσιακή σταθερότητα για 24 ώρες, ενώ η όψη του δέρματος καλυτερεύει μέρα με τη μέρα.

Αυτό το foundation είναι επανασχεδιασμένο σύμφωνα με τη δέσμευση του Οίκου για βιώσιμη ομορφιά. Το Dior Forever 2022 παρουσιάζει μια φιλική για το δέρμα περιποίηση από λουλούδια και προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα.

Yara Shahidi & Natalie Portman: Συμμαχία ομορφιάς για το Dior

Ποια είναι η Yara Shahidi

Ηθοποιός, παραγωγός και ακτιβίστρια, η Yara Shahidi είναι η πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός της κωμικής σειράς Grown-ish. Ξεχώρισε και προτάθηκε για το βραβείο EMMY του καναλιού ABC – και χρυσής σφαίρας για τη σειρά Black-ish. Χαρακτηρίστηκε ως μια από τις επιδραστικότερες φωνές της γενιάς της, γνωστή για τις δεσμεύσεις της, συμπεριλαμβανομένης της δέσμευσης για ισότητα και διαφορετικότητα στα Μ.Μ.Ε.

Yara Shahidi & Natalie Portman: Συμμαχία ομορφιάς για το Dior
(Getty Images)
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!