Εστιάζοντας στα μαλλιά, το κούρεμα που πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των γυναικών το 2022 και έχει αρχίσει ήδη να αγαπιέται από διάσημα πρόσωπα αλλά και influencers έρχεται… (ωωω τί έκπληξη) και αυτό από τα ‘90s και δεν είναι άλλο από το bixie cut. Ναι καλά διάβασες!

Τι είναι το bixie cut;

Πρόκειται για το κούρεμα που κάποτε είχαν «υιοθετήσει» σταρς όπως οι Winona Ryder, Meg Ryan, Gwyneth Paltrow, Sharon Stone, Halle Berry, Drew Barrymore.

Bixie Cut: Το hair trend από τα 90’s που κάνει δυνατό comeback
Winona Ryder
Bixie Cut: Το hair trend από τα 90’s που κάνει δυνατό comeback
Drew Barrymore

Το bixie cut είναι ένας συνδυασμός του pixie και του shaggy bob κουρέματος, με αρκετό φιλάρισμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι δυναμικό, θηλυκό και ταυτόχρονα τα μαλλιά να έχουν κίνηση και όγκο. Είναι λίγο πιο μακρύ από την κλασική αγορίστικη κουπ αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καρέ.

Hot info: Το κοντό χτένισμα κερδίζει δημοτικότητα ενόψει του χειμώνα. Μάλιστα παρόλο που το κρύο καλά κρατεί, το κούρεμα “bixie cut” λειτουργεί σε όλες τις υφές μαλλιών και μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στο στυλ σου. Φτάνει να είσαι έτοιμη για μια τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά σου.

Αποθήκευσε όποια φωτογραφία από τις παρακάτω θεωρείς ότι ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου και δείξε την στον κομμωτή σου ώστε να αποφασίσετε μαζί! Καλή επιτυχία!

Bixie Cut: Το hair trend από τα 90’s που κάνει δυνατό comeback
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!