Το Strawberry Blonde σαν απόχρωση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα είναι πολλές οι διάσημες που έγιναν γνωστές για αυτό το ιδιαίτερο ξανθό στα μαλλιά τους, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την Nicole Kidman.

Το Strawberry Blonde ουσιαστικά είναι η πιο ανοιχτή απόχρωση των κόκκινων μαλλιών. Χαρακτηρίζεται συνήθως από ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά με απαλούς ροζ ή κόκκινους τόνους που αναμειγνύονται τέλεια για να δημιουργήσουν έναν υπέροχο χρυσοροζ τόνο.

Ακόμα και φιγούρες που είχαν ταυτιστεί με πιο ψυχρές και καθαρές αποχρώσεις του ξανθού βλέπουμε ότι τολμούν να κάνουν μια αλλαγή και να προσθέσουν ροζ τόνους, οι οποίοι χαρίζουν ένα πιο γλυκό τελικό αποτέλεσμα, ιδανικό για καλοκαίρι.

Μεταξύ των διάσημων γυναικών που υιοθέτησαν το Strawberry Blonde είναι και η Margot Robbie. Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «A Big Bold Beautiful Journey» που πραγματοποιούνται στο Λος Άντζελες, και η οποία πρόκειται να βγει στη μεγάλη οθόνη το 2025, η Robbie εμφανίστηκε με νέα απόχρωση και στυλ μαλλιών, διώχνοντας από πάνω της την αισθητική της Barbie, που την ακολουθούσε για καιρό.

Επιπλέον, οι αναζητήσεις για την συγκεκριμένη απόχρωση έχουν εκτοξευθεί στο Google κατά 201%. Ομοίως, το hashtag #strawberryblonde έχει συγκεντρώσει 533,8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok ενώ οι χρήστες του Pinterest έχουν αναζητήσει «σκούρα strawberry blonde μαλλιά» και «ανοιχτόχρωμα ξανθά μαλλιά», καθένα από τα οποία έχει δει 525% και αύξηση 163% στις αναζητήσεις παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο, αντίστοιχα.

Αυτή η απόχρωση του ξανθού που θυμίζει καραμέλα είναι πιο γλυκιά και ήπια από το ψυχρό ξανθό και άρα είναι πιο εύκολο να τη διατηρήσετε το καλοκαίρι, που παραδοσιακά το χρώμα υφίσταται μεγάλες φθορές. Επιπλέον, είναι η πλέον κατάλληλη απόχρωση αν θέλετε κάτι κοντά στο φυσικό σας χρώμα.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Stephane Cardinale – Corbis/ Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε επίσης:

Νύχια: Τα dos & dont’s στην περιποίησή τους

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet