Ου γυναίκες έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά μας, με τα οποία συχνά πειραματιζόμαστε. Είτε γιατί συνέβη κάτι συγκλονιστικό στη ζωή μας, είτε γιατί απλά βαρεθήκαμε. Το να αλλάξουμε κούρεμα, χτένισμα ή ακόμα και χρώμα στα μαλλιά μας, είναι κάτι παραπάνω από σύνηθες και συνήθως αποτελεί μια άκρως παρορμητική απόφαση, που άλλοτε μας δικαιώνει και άλλοτε μας απογοητεύει.

Και μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουμε βιώσει την απόλυτη επέλαση του καρέ, όμως όλα δείχνουν ότι τα πολύ μακριά με όγκο μαλλιά επιστρέφουν. Εξάλλου, τα μακριά, πλούσια μαλλιά ήταν πάντα συνιφασμένα με τη θηλυκότητα και το sexiness ενώ παράλληλα υποδήλωναν νεανικότητα και υγεία.

Τα extensions μας επιτρέπουν να αποκτήσουμε άμεσα και εύκολα μήκος στα μαλλιά μας, ενώ προσθέτουν και αυτόν τον πολυπόθητο όγκο, τον οποίο γυναίκες με πολύ λεπτή τρίχα δε θα καταφέρουν ποτέ να έχουν, αν δεν χρησιμοποιήσουν πρόσθετα τουφάκια.

Όσα πρέπει να ξέρουμε για τα extensions

Πλέον υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλετε extensions, όπως τα κλιπ, η ταινία ή οι κολλημένες προεκτάσεις. Κάθε μία από αυτές τις τεχνικές βρίσκουν εφαρμογή ανάλογα με την περίσταση και το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Προσωρινό ή μόνιμο αποτέλεσμα;

Για παράδειγμα αν θέλετε προσωρινό αποτέλεσμα μπορείτε να ζητήσετε extensions με κλιπ, τα οποία αφαιρούνται πολύ εύκολα. Αντίθετα, για κάτι πιο μόνιμο και σταθερό, προτιμήστε τις προεκτάσεις που τοποθετούνται με ειδικό υλικό πάνω στις φυσικές σας τρίχες.

Ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τα προϊόντα υψηλής ποιότητας είναι η ικανότητά τους να συνδυάζονται άψογα με τα φυσικά μας μαλλιά. Οι προηγμένες τεχνικές στην εφαρμογή extensions εξασφαλίζουν την ομαλή μετάβαση δημιουργώντας ένα φυσικό φινίρισμα. Είναι σημαντικό το τελικό αποτέλεσμα να μη μαρτυρά ότι τα μαλλιά σας έχουν υποστεί κάποια τεχνητή επεξεργασία, ούτε στην όψη αλλά ούτε και στην υφή.

Με τα extensions, τα μαλλιά μας μεταμορφώνονται άμεσα γεγονός που μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε όποιο χτένισμα θέλουμε. Από τα κλασικά updos μέχρι τα ρέοντα waves, τα extensions αναβαθμίζουν τις επιλογές μας στο στυλ, επιτρέποντάς μας να αγκαλιάσουμε διαφορετικές εμφανίσεις ανάλογα με τις περιστάσεις και τη διάθεση μας.

Προσοχή στην ποιότητα

Τα ποιοτικά extensions μαλλιών είναι κατασκευασμένα από ηθικά προερχόμενες ανθρώπινες τρίχες ή premium συνθετικά υλικά, εξασφαλίζοντας φυσικό αποτέλεσμα. Όταν εφαρμόζονται και φροντίζονται σωστά, τα extensions μαλλιών δεν βλάπτουν τις φυσικές μας τρίχες, προσφέροντας έναν ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο πειραματισμού με διάφορα χτενίσματα.

Διατήρηση της μακροζωίας τους

Η φροντίδα των extensions είναι υψίστης σημασίας για τη διατήρηση της λάμψης και της μακροζωίας τους. Το απαλό βούρτσισμα, η αποφυγή της υπερβολικής θερμότητας και η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων φιλικών προς αυτά είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ομορφιάς τους. Η τακτική συντήρηση και οι επαγγελματική φροντίδα διατηρούν τα extensions άψογα καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους.

Διαβάστε επίσης:

Η μάσκα μαλλιών είναι το μόνο προϊόν που θες για λάμψη και τέλειο wet look

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet