Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να κάνουν σιγά σιγά την εμφανισή τους, με αποτέλεσμα τα μακρυά μαλλιά να έχουν αρχίσει να μας ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα μας. Η λύση στο πρόβλημα αυτό, πέρα από τα δεκάδες διαφορετικά hair clips & κλάμερ που είναι τάση φέτος για τα μαλλιά, είναι να επιλέξουμε ένα fresh haircut που θα μας ανανεώσει και θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση μας τους καλοκαιρινούς μήνες.
Συγκεκριμένα το trend haircut του καλοκαιριού δεν είναι άλλο, από το κοντό καρέ σε όλες τις εκδοχές του, το Parisian Chic κούρεμα που δίνει άλλο αέρα κατευθείαν από την καρδιά του Παρισιού αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα με τον καλύτερο και πιο στιλάτο τρόπο.

parisian chic

Pixie cut, bob cut, καρέ με αφέλειες είναι μερικά από τα trends που αξίζει να δοκιμάσεις αναλόγως πάντα και με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Το σημαντικό με το καρέ είναι ότι δε χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο styling και αποτελεί σχετικά εύκολο κούρεμα που μπορεί να δείχνει πάντα λες και βγήκες από το κομμωτηριο. Παρόλο που με τα μακριά μαλλιά έχεις την επιλογή για περισσότερα χτενίσματα και με το κοντό καρέ έχεις τη δυνατότητα να τα πιάσεις με buns, hair clips ακόμη και να δημιουργήσεις baby braids που είναι άλλο ένα trend του καλοκαιριού.
Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότερες celebrities του Hollywood επιλέγουν το απόλυτο Parisian Chic κούρεμα του καλοκαιρού. Εσύ ακόμη να το τολμήσεις;
Αυτά είναι μερικά από τα πιο hot Parisian Chic κουρέματα που θα σε κάνουν να πάρεις έμπνευση για το δικό σου haircut του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Lip Gloss: τα best-sellers για juicy ζουμερά χείλη – την πιο hot τάση στο καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet