Χαρίζουν κοριτσίστικο αέρα και fun διάθεση. Είναι ιδανική επιλογή οι πλεξούδες αν θες να δημιουργήσεις ένα urban style στις εμφανίσεις σου ή γενικότερα ένα πιο προσεγμένο look στα μαλλιά σου. Πολλές φορές, χαζεύουμε όλο θαυμασμό περίτεχνες πλεξούδες που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε στο κεφάλι μας, δεν ξέρουμε όμως τον τρόπο για να τις αποκτήσουμε. Η αλήθεια είναι πως κάποιες πλεξούδες είναι ιδιαίτερα περίπλοκες στην τεχνική τους. Κάποιες άλλες όμως δεν είναι τόσο δύσκολες όσο φαίνονται…

Παρακάτω θα ανακαλύψεις βίντεο για να μάθεις μόνη σου τα σωστά βήματα. Με λίγη εξάσκηση και υπομονή είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις.

Μust Τip: Άσε τα μαλλάκια σου… άλουστα!

Αντί να πλέξεις τα μαλλιά σου αμέσως μετά το ντους πιστεύοντας ότι θα στρώσουν καλύτερα, περίμενε μέχρι την επόμενη ημέρα που τα μαλλιά σου ήδη θα έχουν αρχίσει να γίνονται ελαφρώς λιπαρά. Είναι γνωστό ότι όταν τα μαλλιά μας είναι καθαρά, είναι λίγο πιο μεταξένια και απαλά, άρα ίσως πιο δύσκολο να σταθεροποιηθεί η πλεξούδα σου. Είναι μια πολύ ωραία λύση για τις ημέρες που τα μαλλιά μας δεν είναι στα φόρτε τους.

Πλεξούδα ψαροκόκκαλο: Μάθε τα βήματα

Πλεξούδα πλαινή: Μάθε τα βήματα

Πλεξούδα Dutch: Μάθε τα βήματα

Πλεξούδα στεφάνι

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet