Το πιθανότερο είναι ότι τα περισσότερα από τα αγαπημένα σου χτενίσματα ήταν αποτέλεσμα τυχαίας τεχνικής. Είτε έχεις δημιουργήσει κατά λάθος το messy bun των ονείρων σου λίγο πριν μπεις στην αίθουσα του γυμναστηρίου ή φορέσεις στις πιτζάμες σου και χουχουλιάσεις στον καναπέ, η απογοήτευση της τελειοποίησης ενός χτενίσματος χωρίς κοινό ή προορισμό είναι αληθινή. Τι είναι αυτό που έκανε αυτό το ένα; Έλλειψη εστίασης ή/και καθρέφτη; Και, πώς μπορείς να αναδημιουργήσεις την low-key εμφάνιση όταν πρέπει να είσαι κάπου;

Ο Tom Smith, κομμωτής, hair pro και γνωστός για την ικανότητα του να προβλέπει πάντα τις τάσεις, έχει το κλειδί: μια χούφτα τσιμπιδάκια και πιάσιμο των σωστών τριχών. Στο παρακάτω βίντεο από το Stylist εξηγεί ολόκληρη την τεχνική του, εφαρμόζοντας την στη Beauty Editor Morgan Fargo. Ανακάλυψε, λοιπόν, το εγγυημένο trick του για ένα φανταστικό messy bun, που θα γίνει failsafe χτένισμά σου για μέρα, νύχτα, γραφείο ή διασκέδαση.

«Ξεκινήστε με μια πολύ ψηλή αλογοουρά γυρνώντας το λαστιχάκι τρεις φορές. Αλλά, την τελευταία φορά, μην περάσεις ολόκληρη την αλογοουρά αλλά σταμάτησε στη μέση», λέει ο Smith, κάνοντας έναν κότσο και χωρίζοντας τα μαλλιά που περισσεύουν σε δύο τσουλούφια ένα αριστερά και ένα δεξιά.

«Τότε, θα πάρετε τα άκρα και θα τα σταυρώσετε στο μπροστινό μέρος και μετά θα τα στερεώσετε στο πίσω μέρος με μερικά τσιμπιδάκια. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από δύο, αυτό είναι επίσης εντάξει. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε U-pins για να πιάσουμε μαλλιά από στην κορυφή κάτω από τη βάση της αλογοουράς. Δύο ή τρία είναι συνήθως αρκετά για να κάνουν πιο messy τη συνολική εμφάνιση», εξηγεί.

«Τέλος, χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες με κάθετη γωνία, απλώς στρίψτε τις μπροστινές αφέλειες μακριά από το πρόσωπο για να τελειώσετε το look. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το πίσω άκρο της χτένας για να εξομαλύνω τυχόν εξογκώματα στη βάση». Εάν επιλέξεις να κάνεις και αυτό το τελευταίο βήμα, συνιστά να εφαρμόσεις κάποια μορφή προστασίας από τη θερμότητα για να γλιτώσεις τη φθορά των μαλλιών.

Είναι το τέλειο εύκολο χτένισμα για μεσαία έως μακριά μαλλιά και λειτουργεί κάθε φορά!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet