Το viral κόλπο στο tiktok που σβήνει τους μαύρους κύκλους, δίνει λάμψη και φως κάτω από τα μάτια με μερικά απλά βήματα.

Τutorials στο διαδίκτυο με το συγκεκριμένο hack έχουν εκατομμύρια views και beauty experts ορκίζονται σε αυτό το trend που είναι τόσο απλό που πρέπει να δοκιμάσεις. Εάν θες το αψεγάδιαστο make up look, με επαγγελματικά tips, αυτό το trick θα σε κάνει να δείχνεις σαν τις celebrities που θαυμάζεις!

Στο επίκεντρο αυτής της τάσης βρίσκεται το κονσίλερ, βασικό εργαλείο στο γυναικείο οπλοστάσιο και λέγεται “ombre concealer hack” . Απευθύνεται σε όλα τα κορίτσια που θέλουν να καλύψουν τις ατέλειες και να αναδείξουν το μακιγιάζ τους.

Όπως είδες και στο βίντεο η διαφορά με την εφαρμογή που κάνουμε είναι πως αναμειγνύει διαφορετικές αποχρώσεις ξεκινώντας από τις εσωτερικές γωνίες κάτω από τα μάτια προχωρώντας προς τα έξω και τους κροτάφους. Φυσικά από τις πιο ανοιχτές στις πιο σκούρες. Για να ακολουθήσεις την τάση, πρέπει να διαθέτεις ένα φωτεινό concealer, καθώς και ένα που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σου και δύο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ. Το κάθε προϊόν τοποθετείται σε ένα μοτίβο που μοιάζει με ombre και εκτείνεται στο πρόσωπο πριν αναμειχθεί πλήρως με ένα beauty blender!

Το περίεργο σε αυτό το trend είναι πως στο παιχνίδι για εντυπωσιακό βλέμμα μπαίνει και το υγρό ρουζ και συγκεκριμένα στο baby pink χρώμα, που δοκιμάζουν φανατικά όλες! Το “pink under eye make up look” είναι τόσο μεγάλη τάση που πολλές δεν βάζουν καν το συνηθισμένο κονσίλερ.

Δες το βίντεο να δεις πως ακόμα και ένα ροζ πουδρένιο ρουζ δίνει απίστευτο φως κάτω από τα μάτια.

Ένα smart trick γρήγορο και αποτελεσματικόγια όλες αυτές τις κοπέλες που δεν χρησιμοποιούν καν foundation, για να φωτίσουν την περιοχή κάτω από τα μάτια!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet