Όσο και αν έχεις ξενυχτήσει, τα μάτια σου μπορεί να δείχνουν ξεκούραστα στο γραφείο! Στο εγγυώμαι! Υπάρχει τρόπος να φαίνεσαι σαν να κοιμήθηκες ατελείωτες ώρες!

Πράξη No 1: Γυρίζεις ξημερώματα σπίτι

Και ναι πέρασες υπέροχα… καλή χρονιά να έχεις και χαλάλι το ξενύχτι! Και του χρόνου λοιπόν!

Όσο κουρασμένη και ταλαιπωρημένη μπορεί να νιώθεις αυτή τη στιγμή, κρατήσου 10’ ακόμα και μην αμελείς το  ντεμακιγιάζ του προσώπου σου και φυσικά των ματιών σου πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου.
Θυμήσου το παρακάτω Tip! 

Πάρε ένα κομμάτι βαμβάκι εμπότισέ το με το καθαριστικό προϊόν που χρησιμοποιείς για τα μάτια και ακούμπησέ το στα βλέφαρα για 20 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια εφάρμοσε ένα ειδικό σέρουμ ή μία κρέμα ιδανικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου.
μάτια
Αύριο τα μάτια σου θα δείχνουν ξεκούραστα! Μάθε πώς!

Πώς να εφαρμόζεις σωστά τα προϊόντα για τα μάτια

  1. Άπλωσε την κρέμα ή τον ορό με την άκρη του παράμεσου με ελαφρά χτυπηματάκια (ο παράμεσος έχει λιγότερη δύναμη κι έτσι δεν μπορεί να φθείρει τη λεπτή και ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια).
  2. Αν υπάρχουν βαθιές γραμμές στο πόδι της χήνας εφάρμοσε την κρέμα σου διαγράφοντας με το δάχτυλό σου μικρούς κύκλους κατά μήκος της ρυτίδας.
  3. Αν έχεις έντονο πρόβλημα με σακούλες, πάνω ή και κάτω από τα μάτια, αμέσως μετά την εφαρμογή του ορού ή της κρέμας, κάνε την εξής κίνηση (ήπια λεμφική τόνωση που βοηθά στην αποσυμφόρηση): τοποθέτησε παράλληλα τους δείκτες οριζόντια κατά μήκος των ματιών στα πάνω βλέφαρα. Σύρε τα δάχτυλα πιέζοντας ελαφρά προς τους κροτάφους. Επανέλαβε την κίνηση άλλη μία φορά και κάνε το ίδιο και κάτω από τα μάτια.
  4. Aν έχεις τάση για μαύρους κύκλους πιες περισσότερο νερό. Συμβάλλει σημαντικά στη μείωση τους.
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet