Γυρίζοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές εκτός από τις χιλιάδες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσουμε, πρέπει να φροντίσουμε και την εμφάνισή μας καθώς το σώμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία από τον ήλιο και την καθημερινή επαφή με το θαλασσινό νερό.

Η περιποίηση των νυχιών μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που δίνουμε βάση μετά τις διακοπές μας. Το ακρυλικό, το gel και οι άλλες τεχνικές με μεγάλη διάρκεια που χρησιμοποιήσαμε για να έχουμε όμορφα νύχια καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών ταλαιπώρησαν και ίσως έφθειραν το φλοιό του νυχιού, με αποτέλεσμα να θέλουν τα νύχια φροντίδα και ξεκούραση.

Κοντά νύχια, η νέα τάση

Η νέα hot και -πολύ βολική ομολογουμένως- τάση φέρνει τα short nails στο προσκήνιο, χαρίζοντας άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά μας. Αυτό σημαίνει ότι τα μακριά νύχια θα κοπούν και θα έρθουν στο ιδανικό μήκος που θα τα ανανεώσει και θα τα κάνει πιο ανθεκτικά. Τα κοντά νύχια άλλωστε, ήταν ανέκαθεν μια safe και chic επιλογή δείχνοντας πάντα περιποιημένα και super classy!

Τα χρώματα που θα υιοθετήσουμε τώρα είναι οι milky επιλογές, και θα ξεχάσουμε για λίγο τα έντονα χρώματα με τις πολλές χρωστικές! Στα κοντά νύχια οι γαλακτερές αποχρώσεις άλλωστε δεν είναι καθόλου βαρετές, αντιθέτως είναι πολύ κομψές. Άσε που μπορείς να προσθέσεις και διάφορες τσαχπινιές.

Δες τις επιλογές σε κοντά γαλακτερά νύχια για το Φθινόπωρο για να πάρεις έμπνευση

νύχια
Ιδέες μανικιούρ

Διαβάστε επίσης: Νύχια: Ποια είναι τα χρώματα στα βερνίκια που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet