Όλες θέλουμε να έχουμε περιποιημένα νύχια, πόσο μάλλον την περίοδο των διακοπων μας. Τα νύχια που σπάνε είναι ο μόνιμος εχθρός μας , γι’ αυτό ακριβώς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θεραπείες για να έχουμε όμορφα και περιποιημένα νύχια όλο το χρόνο. Τα νύχια το καλοκαίρι όμως δεν αρκεί απλά να τα έχουμε βάψει σε ένα hot χρώμα της εποχής, χρειάζονται κι αυτά τη φροντίδα τους. Είναι κι αυτά κομμάτι του οργανισμού μας και θέλουν προστασία ώστε να διατηρηθούν υγιή και όμορφα.

4 tips για να μη σπάνε εύκολα τα νύχια κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

  1. Επιλέξτε μακρύτερης διάρκειας μανικιούρ
    Είναι καλό να επιλέγετε τεχνητά νύχια, gel ή ακρυλικό, πριν από τις διακοπές, δεδομένου ότι διαρκούν περισσότερο και έχουν μεγαλύτερη αντοχή σε φθορές. Όσον αφορά στο χρώμα, επιλέξτε πιο απαλά και φυσικά χρώματα, έτσι ώστε η ανάπτυξη να μην είναι τόσο εμφανής.
νύχια

2. Κρατήστε τα νύχια ενυδατωμένα
Οι ακτίνες UV του ήλιου αφυδατώνουν τα νύχια και τα κάνουν να ξεφλουδίζουν και να σπάνε. Η λύση δεν είναι άλλη απ’ το να φροντίζετε να εφαρμόζετε στα νύχια σας κάθε πρωί και απόγευμα μία ενυδατική κρέμα χεριών ή κάποιο λαδάκι. Και εννοείται δεν παραλείπεται το αντηλιακό καθ’ όλη τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας.

νύχια

3. Πάρτε μαζί σας ένα καλό top με βιταμίνες
Υπάρχουν μανό τα οποία έχουν βιταμίνες και βοηθάνε στην ενδυνάμωση των νυχιών καθώς και στο να είναι πιο σκληρά για να μη σπάνε. Εφαρμόστε κάθε 3-4 ημέρες μια λεπτή στρώση για να ελαχιστοποιήσετε τις φθορές αλλά και να διατηρήσετε τα νύχια σας φρέσκα.

νύχια

4. Διατηρήστε το μήκος με μία λίμα
Μία καλή λίμα και ένας καλός νυχοκόπτης είναι όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε το μήκος τους και να μην αδυνατίζει το νύχι. Έτσι θα είναι πιο δύσκολο να τα τραυματίσετε ή να σας σπάσουν στις διακοπές αλλά και σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο θα μπορέσετε να το διορθώσετε, εύκολα και γρήγορα.

νύχια

Διάβασε επίσης: 4 μέθοδοι αποτρίχωσης που μπορείτε να κάνετε μόνες στο σπίτι

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet