Τι θέλουμε από ένα brand καλλυντικών; Να μην προσφέρει απλώς πρόσκαιρη φροντίδα, αλλά να βοηθάει γενικότερα στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας μας. Ότι δηλαδή προσφέρει η ZO®Skin Health το διάσημο brand καινοτόμων δερμοκαλλυντικών, το οποίο παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων που θα επαναφέρουν το δέρμα σε υγιή κατάσταση: από τη διόρθωση της ηλιακής βλάβης και της μελάγχρωσης έως την ακμή και τη γήρανση.

Πρωτόκολλο θεραπείας για κάθε επιδερμίδα

Όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας βασίζονται στην προσέγγιση των 3 βημάτων:

1ο βήμα: Καθαρισμός, απολέπιση και τόνωση. Απαραίτητο στάδιο προετοιμασίας και εξυγίανσης του δέρματος.

2ο βήμα: Πρόληψη και επανόρθωση στα συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος.

3ο βήμα: Αντηλιακή προστασία από όλο το φάσμα των UVA,UVB ακτίνων από το ορατό φάσμα HEV, την υπέρυθρη ακτινοβολία και τη ρύπανση.

επιδερμίδα

Η δύναμη της επιστήμης στο DNA της σειράς

Η ZO® Skin Health κάνει τη διαφορά στις θεραπείες στο ιατρείο χάρη στις μοναδικές καινοτομίες της, οι οποίες βασίζονται στις αποκλειστικές συνθέσεις των προϊόντων και τα βιοτεχνολογικά συμπλέγματα με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών.

Το μυστικό της επιτυχίας της ZO® Skin Health είναι το επαναστατικό Delivery System® το οποίο προστατεύοντας τα δραστικά συστατικά των προϊόντων, τα μεταφέρει ακέραια και στο 100% του ποσοστού που υπόσχεται στην επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας άμεση δράση και υψηλή αποτελεσματικότητα.

Εξειδικευμένη αποκατάσταση και στο σπίτι

Η καινοτομία τους δεν περιορίζεται στην αντιμετώπιση και την εφαρμογή στο ιατρείο. Η θεραπείες συνεχίζονται και ενισχύονται στο σπίτι χάρη στην δυνατότητα της εξατομικευμένης περιποίησης, η οποία είναι απόλυτα συμβατή και προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Μετά από ανάλυση του ιατρού σχεδιάζεται και δημιουργείται η εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος του ασθενούς, ώστε να λάβει το κατάλληλο προϊόν με την ιδανική συγκέντρωση δραστικών συστατικών που θα εξασφαλίσουν τα βέλτιστα ορατά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα αποκατάστασης της υγείας του δέρματος είναι εξελίξιμο και διέπεται από μια φιλοσοφία η οποία ενισχύει τη σχέση του ιατρού με τον ασθενή τόσο στο ιατρείο όσο και στην συνέχεια που η θεραπεία ακολουθείται στο σπίτι.

Από τα πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης επιστημονικής προσέγγισης της ZO® Skin Health ξεχωρίζουν τα:

  • Ευπροσάρμοστα πρωτόκολλα
  • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 2-3 εβδομάδων
  • Εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα
  • Άμεση επούλωση του δέρματος
  • Προστασία από μελλοντικές βλάβες
  • Ολοκληρωμένη προσέγγιση μέσω 3 βημάτων.
επιδερμίδα

Ο δημιουργός

O παγκοσμίου φήμης Ερευνητής – Δερματολόγος Dr. Zein Obagi είναι ο ιδρυτής της ZO® Skin Health, ο οποίος κέρδισε τη φήμη του δημιουργώντας προηγμένες θεραπείες για την περιποίηση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Κατατάσσεται στους κορυφαίους επιστήμονες στο κόσμο που ασχολήθηκαν με τα χημικά peeling και την θεραπεία δύσκολων δερματικών παθήσεων του έγχρωμου δέρματος.

Αποστολή του ήταν «να δημιουργήσει ένα υγιές και νεανικό δέρμα που θα ακτινοβολεί ζωντάνια»

Η ZO® Skin Health κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100 χώρες στο κόσμο, το 2016 ήταν το Νο1 Ιατρικό Brand στην μεγάλη Βρετανία και το 2020 το Νο2 Brand στην Αμερική.

Όλα τα προϊόντα της ZO® Skin Health διατίθενται από τα ιατρεία μέσω εξουσιοδοτημένων Δερματολόγων ή Πλαστικών Χειρουργών.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!