Τα συνθετικά υφάσματα έχουν μια έντονη τάση να «ηλεκτρίζονται» όπως συνηθίζουμε να λέμε. Αυτό πρακτικά συμβαίνει, επειδή, όταν δύο επιφάνειες έρχονται σε επαφή, ανταλλάσσουν ηλεκτρόνια, με αποτέλεσμα να αποκτούν αρνητικό και θετικό φορτίο αντίστοιχα. Παρακάτω, θα βρεις εύκολα tips που θα σε σώσουν.

Υπάρχουν ρούχα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά που τα κάνουν να «ηλεκτρίζονται» εύκολα, και να κολλούν πάνω στο σώμα με συνέπεια να μην δείχνουν καθόλου κολακευτικά. Το σατέν, είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Σκεφτείτε το slip dress σας, να χάσει αυτόν τον αέρινο χαρακτήρα του και να μείνει κολλημένο πάνω στο σώμα σας. Όλη η κομψότητα και η ελαφριά υφή του, εξανεμίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Ωστόσο υπάρχουν 3 εύκολα γρήγορα και οικονομικά tips να το αντιμετωπίσετε.

Λακ μαλλιών

Κι όμως, η λακ μαλλιών, που είναι ένα απολύτως καθημερινό και απλό προϊόν, το οποίο όλες έχουμε στο σπίτι, είναι ικανή να σας απαλλάξει από αυτή την ενοχλητική κατάσταση. Αρκεί να ψεκάσετε την εσωτερική μεριά του υφάσματος και θα δείτε ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί αμέσως.


Κρέμα σώματος

Η κρέμα σώματος, περιέχει μόρια νερού και αυτό βοηθάει στο να αποτραπεί αυτός ο ενοχλητικός «ηλεκτρισμός» και να επανέλθει το ύφασμα στην ενοχλητική του κατάσταση. Ωστόσο, αυτή η λύση δεν είναι κατάλληλη για όλα τα υφάσματα, αφού στα σατέν μπορεί να προκαλέσει λεκέδες.

Σίδερο
Ένα κομμάτι σίδερο αρκεί για να εξισορροπήσει την κατάσταση. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σίδερο της κρεμάστρας των ρούχων.

Διαβάστε επίσης:

Q&A: «Είμαι όλη μέρα στο γραφείο. Πρέπει να φοράω αντηλιακό;»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!