Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και το θέμα του άρθρου. Όταν λέω μόνη δεν εννοώ απλά χωρίς σύντροφο, αυτό είναι ανεξάρτητο. Εννοώ τελείως μόνη σου στο σπίτι, ούτε οικογένεια ούτε φίλοι, «μοναξιά μου όλα μοναξιά μου τίποτα». Είσαι χωρισμένη, έχουν φύγει οι φίλοι σου για τις γιορτές, οι γονείς σου κάνουν κάπου αλλού ζωάρα κι έχεις ξεμείνει στο έρημο σπίτι σου το ρεβεγιόν. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Αποδέξου το ρητό «Περνώ και μόνη μου καλά»

Κάνε από νωρίς ένα ζεστό αρωματικό μπάνιο, πάρε κάτι απ’ έξω να φας, βάλε κρασί, διάλεξε την αγαπημένη σου χριστουγεννιάτικη ταινία και άραξε. Εάν καταφέρεις να πέσεις νωρίς για ύπνο ακόμα καλύτερα.

Κάνε υπερβολές

Δε σου φτάνει που θα είσαι μόνη θα σκέφτεσαι και τις θερμίδες; Όχι βέβαια! Καλύτερα ο χρόνος να κλείσει με την αγαπημένη σου «βρωμιά» παρά με μπρόκολο!

ρεβεγιόν

Κάνε τη βόλτα σου

Απέφυγε τις ώρες αιχμής αλλά εάν μπορέσεις να κάνεις μια γιορτινή βόλτα με τα πόδια ή το αυτοκίνητό σου κάνε το. Είναι ίσως λίγο μελαγχολικό αλλά τουλάχιστον θα πάρεις τον αέρα σου.

Παίξε κανένα παιχνίδι

Ξέρω πως το gaming δεν είναι τόσο διαδεδομένο στις γυναίκες. Όμως! Κάποια στιγμή στη ζωή σου θα έχεις παίξει Simpsons δε γίνεται! Πλέον είναι δωρεάν online. Κατέβασέ το θα σε σώσει. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις να παίζεις είναι πανεύκολο να μάθεις!

Βγες από τα social media

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να έχεις το ίντερνετ ανοιχτό, κάνε logout από τα social media! Το να βλέπεις stories και δημοσιεύσεις από τα ρεβεγιόν άλλων δεν βοηθάει σε τίποτα. Άσε το internet ανοιχτό για να δεις Netflix ή όποια πλατφόρμα θες αλλά κάνε αποδικτύωση.

ρεβεγιόν

Καλές γιορτές… ή και όχι!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet