Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day”, μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, το βαρύ επίθετό της και αποκάλυψε ότι πάσχει από insomnia.

«Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε talent show ή χορού ή μεταμφιέσεων, αλλά αρνήθηκα. Είχα φοβία να είμαι πάνω στη σκηνή και να τραγουδάω, πάθαινα κρίση άγχους. Ξεχνάω τους στίχους και των δικών μου τραγουδιών. Το τραγούδι “1000 ζωές” το έχω γράψει για τη μητέρα μου.

Οι τριβές που έχει δεχτεί η οικογένειά μου μας ενώνουν όλο και περισσότερο. Το επίθετό μου δεν είναι βάρος για μένα. Η οντότητά μου είναι μεγαλύτερη από το όνομά μου», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει από πολύ μικρή.

«Έχω Insomnia από παιδί, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ και κοιμάμαι και πάρα πολύ σπάνια. Ακόμα και όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά που ακούω τα πάντα.

Όταν ονειρεύομαι το καταλαβαίνω ότι τώρα ονειρεύομαι και ότι είμαι στο κρεβάτι μου και κοιμάμαι και ονειρεύομαι. Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Περνάω μια ολόκληρη μέρα και δεν έχω την ανάγκη να κοιμηθώ».

Insomnia: Τι είναι και ποια η θεραπεία της;

Insomnia είναι ουσιαστικά η αϋπνία και όσοι ταλαιπωρούνται από αυτή δεν μπορούν να κοιμηθούν και να ευχαριστηθούν τον ύπνο τους, αφού κοιμούνται λίγο, ενώ μπορούν να μείνουν ξύπνιοι για πολλές ώρες χωρίς να έχουν την αίσθηση της νύστας.

Τα άτομα που ταλαιπωρούνται από αϋπνία συχνά αναφέρουν δυσκολία στην έλευση του ύπνου, συχνές αφυπνίσεις τη νύχτα ή υπερβολικά νωρίς αφύπνιση το πρωί. Επίσης, συχνά εμφανίζουν καταβολή στην διάρκεια της ημέρας, με αδυναμία συγκέντρωσης, με έλλειψη ενεργητικότητας και παραγωγικότητας.

Ωστόσο, υπάρχει ειδική φαρμακευτική αγωγή που χορηγείται από το γιατρό και μπορεί να καταπολεμήσει τις αϋπνίες.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!