Τα πρώτα ραντεβού συνήθως ξεκινάνε λίγο άβολα. Αν όμως υπάρχει χημεία, τα πράγματα γρήγορα χαλαρώνουν. Παραμένουν βεβαίως, συγκεχυμένα σχετικά με τις διαθέσεις του άλλου. Η αλήθεια πάντως είναι ότι όσοι ενδιαφέρονται γενικά δεν περιμένουν πολύ για να στείλουν μήνυμα μετά το πρώτο ραντεβού. Επίσης όμως, είναι αλήθεια ότι άνδρες και γυναίκες έχουν διαφορετικές προσδοκίες από τα ραντεβού και κυρίως από τη συνέχεια. Πράγμα που περιπλέκει τα πράγματα.

ραντεβού

Τα σημάδια που δείχνουν πως το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά και δεν θα υπάρξει δεύτερο

Η συμπεριφορά του πριν και κατά τη διάρκεια του ραντεβού:

#1 Είναι άλλος στην αρχή και άλλος στο τέλος

Τα μηνύματα πριν από το πρώτο ραντεβού ήταν ζεστά και διασκεδαστικά. Γι’ αυτό και βγήκες μαζί του. Πριν καλά καλά τελειώσει όμως η βραδιά είναι λες και τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι. Έγινε οριακά απόμακρος. Μη χάνεις το χρόνο σου και παρατήρησε τα παρακάτω σημάδια:

  • Ελέγχει περισσότερο τι γίνεται τριγύρω και όχι εσένα
  • Δεν κάνει καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει
  • Δεν ρωτάει για να μάθει τίποτα για εσένα
  • Θέλει να το διαλύσετε πολύ νωρίς
  • Το δείχνει με τη γλώσσα του σώματός του.

#2 Δεν ντύθηκε για να σε εντυπωσιάσει

Εάν δεν ενδιαφέρεται πολύ για το πρώτο ραντεβού μαζί σου, μπορεί να μην ενδιαφέρεται και πολύ για ένα δεύτερο. Οπότε δώσε βάση σε όσα λέει χωρίς να μιλάει. Μπορείς να παρατηρήσεις πολλά πράγματα και ακόμη και μια μικρή λεπτομέρεια καθορίζει αν ανυπομονούσε να σε δει ή όχι.

Αν λοιπόν δεν έκανε και πολλή προσπάθεια να ετοιμαστεί, να περιποιηθεί τον εαυτό του ή να φορέσει κάτι όμορφο, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται και πολύ να σε εντυπωσιάσει. Αντίθετα αν είναι όμορφα ντυμένος, μυρίζει τέλεια προφανώς τον ενδιαφέρει να κάνει μια καλή είσοδο.

ραντεβού

#3 Δεν έχει καμία όρεξη- και φαίνεται

Η δέσμευση μπορεί να είναι τρομακτική. Και αυτό είναι κατανοητό. Όταν όμως υπάρχει εσωτερική επιθυμία και έλξη τίποτα δεν μας τρομάζει. Αν λοιπόν, εκείνος δεν φαίνεται να έχει καμία όρεξη, δεν κάνει καμία προσπάθεια, δεν φαίνεται να θέλει να περάσει χρόνο μαζί σου ή δεν ξεκινάει συζητήσεις για το μέλλον τότε μπορεί απλά να μην το νιώθει, δεν αισθάνεται σύνδεση. Και δεν πειράζει, δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να τη νιώσει.

#4 Νιώθεις σαν να είσαι απλώς μια “καβάτζα”

Σου τηλεφώνησε στο άσχετο. Κανονίσατε και βγήκατε με συνοπτικές διαδικασίες. Έλα όμως που φαίνεται σαν να μην ενδιαφέρεται καθόλου να σε γνωρίσει. Σε αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται να τον έχει οδηγήσει σε αυτό το ραντεβού η σεξουαλική του επιθυμία ή η μοναξιά του.

#5 Αποφεύγει τα σοβαρά θέματα προς συζήτηση

Υπάρχουν θέματα που δεν μπορούν να συζητηθούν σε μηνύματα ή στο τηλέφωνο. Και είναι λογικό. Αλλά μόλις βγείτε ραντεβού, μπορείτε να πιάσετε και κάτι πιο σοβαρό και προσωπικό. Όπως το τι σκέφτεστε για το μέλλον σας, ή τι ψάχνετε σε μια σχέση. Αν όμως τον βλέπετε αδιάφορο ή τρομοκρατημένο με τέτοιες συζητήσεις δεν έχει κανένα όραμα για το μέλλον του – ούτε καν το πολύ άμεσο- μαζί σας.

ραντεβού

Η συμπεριφορά του μετά το ραντεβού:

#6 Επικοινώνησε μόνο μια φορά και από τότε σιγή ιχθύος

Η απομάκρυνση και η σιωπή μετά το πρώτο ραντεβού δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο πέρα από έλλειψη ενδιαφέροντος. Το καταλαβαίνεις αυτό, έτσι δεν είναι; Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται θα κάνει κάτι γι’ αυτό. Εκτός κι αν η ομορφιά σου τον έπιασε εξ’ απροόπτου και δεν μπορεί να το διαχειριστεί…. Λέμε τώρα…

#7 Δεν ξεκινάει τίποτα εκείνος, κάνεις εσύ πάντα την πρώτη κίνηση

Είσαι μια ανεξάρτητη γυναίκα, έχεις ξεκαθαρίσει τα πράγματα και ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Αυτό είναι τέλειο. Κι αν σκεφτείς λίγο το χρονικό του ραντεβού βλέπεις ότι μάλλον εσύ ξεκίνησες την επικοινωνία, εσύ το κανόνισες, εσύ διάλεξες το μέρος, εσύ οδηγείς γενικά την κατάσταση.

Σκέψου τώρα: τι θα γινόταν δεν το ξεκινούσες εσύ; Πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα; Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη διεκδίκηση, αλλά ένας άντρας είναι πολύ απίθανο να αρνηθεί σε μια γυναίκα. Για το αν θα το συνεχίσει είναι άλλη ιστορία. Σίγουρα όμως να είχε κάποιο ενδιαφέρον, θα έπαιρνε κι εκείνος κάποιες πρωτοβουλίες, δε νομίζεις

ραντεβού

#8 Ακυρώνει διαρκώς
Όλοι ζούμε πολυάσχολες ζωές. Και συμβαίνουν και απρόοπτα ή είμαστε απλώς κουρασμένοι. Όσο κι αν η ακύρωση ενός ραντεβού είναι άβολη, μπορεί να συμβεί. Όταν όμως επαναλαμβάνεται και δεν κάνει καμία προσπάθεια να επανορθώσει, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχει λαμπρό μέλλον για τους δυο σας.

Διάβασε ακόμη: «Παρακολουθεί τα stories μου αλλά δεν μου απαντάει»: τι είναι το orbiting και γιατί συμβαίνει;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!