Η συνήθεια παιδιά είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Συχνά στον έρωτα, θεωρούμε πως η συνήθεια είναι κάτι κακό όμως δεν είναι πάντα έτσι! Το να δημιουργείται μια ρουτίνα και να υπάρχει συντροφικότητα είναι όμορφο πράγμα. Πότε όμως θα καταλάβεις ότι η συνήθεια σηματοδοτεί το τέλος του έρωτα μέσα στη σχέση σου;

Η οικειότητα και η συνήθεια είναι “ύπουλες”. Μπορεί για μερικούς να λειτουργούν θετικά και άλλους να τους αποξενώνουν. Όταν αρχίζεις να εντοπίζεις σημάδια ότι η σχέση σου έχει κάνει τον κύκλο της είναι σημαντικό να μάθεις να φεύγεις.

συνήθεια

Πώς θα καταλάβεις αν είναι η συνήθεια που σε κρατάει στη σχέση

Οι πεταλούδες στο στομάχι σου έφυγαν

Είτε ο σύντροφός σου είναι στο δωμάτιο είτε όχι είναι το ίδιο και το αυτό για εσένα! Έχεις σταματήσει να ενθουσιάζεσαι στα μηνύματά του ή να τα περιμένεις και όταν ακούγεται ο χτύπος στο κινητό σου, το θέμα συζήτησης είναι τα ψώνια του super market. Η επικοινωνία έχει αραιώσει και βασίζεται κυρίως σε πράγματα που αφορούν στο σπίτι και το πρόγραμμά σας. Με λίγα λόγια σου είναι τελείως αδιάφορο εάν θα σου στείλει ή όχι!

Σεξ κάθε γιορτή και σχόλη

Είτε σε δει γυμνή μπροστά του, είτε με τα πιο σέξι εσώρουχά σου, είτε κάνετε μπάνιο μαζί και δεν έρχεται να σε αρπάξει τότε σίγουρα κάτι πάει λάθος! Οκ ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις δεν θα κάνεις κάθε μέρα σεξ είναι λογικό, αλλά και μια φορά τον μήνα δεν το λες και “νικάμε”! Αν λοιπόν παρατηρήσεις πως το κάνετε διεκπαιρεωτικά και πως προτιμάς να κάνεις κυριολεκτικά το οτιδήποτε άλλο τότε τουλάχιστον άκουσε το καμπανάκι που σου χτυπά!

συνήθεια

Ξενοκοιτάς!

Δεν σε στήνουμε στον τοίχο! Όλες μπορεί κάποια στιγμή να το κάναμε, δεν είναι έγκλημα. Όμως όταν αρχίζεις να το κάνεις σα να είσαι ελεύθερη σημαίνει πως κάτι δεν δουλεύει στη σχέση τόσο πολύ. Έχεις ανάγκη για φλερτ, για κάτι συναρπαστικό και κυρίως κάτι διαφορετικό. Καταλαβαίνω πως είναι θλιβερό στην αρχή να το σκέφτεσαι όμως μερικές φορές πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα.

Νιώθεις ότι κάτι σου λείπει

Οκ ναι ο έρωτας φεύγει κάποια στιγμή! Όλοι το ξέρουμε αυτό. Όμως το ότι μετατρέπεται σε αγάπη δε σημαίνει ότι φεύγει η έλξη για έναν άνθρωπο. Εάν αρχίσεις να νιώθεις ένα απροσδιόριστο κενό μέσα σου το οποίο διογκώνεται και αισθάνεσαι συνεχώς πως κάτι μένει ανεκπλήρωτο τότε είναι κακό σημάδι! Σε μια σχέση δεν γίνεται να τα έχεις όλα, κάνεις συμβιβασμούς. Έτσι λειτουργούν οι επιτυχημένες σχέσεις. Όμως, το να αρχίσουν να σου λείπουν πράγματα που δεν κάνεις μέσα στη σχέση ή να σου λείπει η ζωή σου ως ελεύθερη είναι η φωνούλα μέσα σου που σου λέει “ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω”. Όταν είσαι έτοιμη, άκουσέ τη!

Διάβασε ακόμα: Άλλο αγάπη κι άλλο κτητικότητα: 5 φράσεις red flags που θα σε βοηθήσουν να τα ξεχωρίσεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet