Είναι γνωστό πως το σεξ είναι αυτό που συνδέει τους περισσότερους ανθρώπους μεταξύ τους, αλλά ίσως οι άβολες στιγμές του να είναι αυτές που μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά.

Τα πάντα στη ζωή έχουν να κάνουν με το σεξ, εκτός από το ίδιο το σεξ το οποίο έχει να κάνει με την εξουσία γιατί πολύ απλά το σεξ είναι μια άλλη ιστορία. Ο Όσκαρ Ουάιλντ και ο Γιώργος Μαρίνος συναντώνται στα κρεβάτια μας και έχουν να πουν πολλά περισσότερα απ’ όσα φανταζόμαστε.

Κεφάλαιο πρώτο: Επιδειξιμανία

Η Σ. έτυχε να έχει απέναντί της – ή δίπλα της, όπως το δει κανείς – έναν άνθρωπο που κατά τη διάρκεια του σεξ, απομακρύνθηκε από εκείνη κι έπεσε στο πάτωμα για να κάνει push-ups προκειμένου να αποδείξει τις δυνάμεις και τις δυνατότητές του. Η ιστορία ίσως και να μας ακούγεται παρατραβηγμένη αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν να αποδείξουν τα ταλέντα τους διεισδύοντας σε τομείς πέραν αυτού που αφορά τους εμπλεκόμενους. Μπορεί η όλη προσπάθεια να είναι ένας εξαιρετικά
έντεχνος αντιπερισπασμός από αυτό που δεν πρόκειται να ακολουθήσει, αλλά όπως και να το κάνουμε, το περιτύλιγμα σπάνια συνδέεται με το δώρο.

σεξ


Κεφάλαιο δεύτερο: Εσώρουχα και κάλτσες

Μπορεί ο Νίκος Καρβέλας να διαδήλωνε χρόνια πριν υπέρ των φτηνιάρικων εσωρούχων από την Καλλιθέα, αλλά κανείς δεν χάρηκε όταν μπροστά του παρουσιάστηκε ένα τρύπιο εσώρουχο ή μια σκισμένη κάλτσα. Η Δ. βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα εσώρουχο μουσειακού χαρακτήρα μιας και αυτό ήταν το απομεινάρι από τον στρατό ενός άντρα που απείχε τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια από την περιβόητη θητεία του. Η Μ. από την άλλη πλευρά, υποχρεωνόταν να νιώθει πάνω της γατσιασμένες μάλλινες κάλτσες που εκτός των άλλων δεν μύριζαν και για φρεσκοπλυμένες. Το συμπέρασμα μας έχει ως εξής: ναι, μπορεί το καλύτερο σεξ να το κάνουμε με το χειρότερο εσώρουχο αλλά ας μην το πάρουμε και ως νόμο.

Κεφάλαιο τρίτο: Ο πάγος και τα βοηθήματα

Η Μ. βρέθηκε δέσμια ενός εραστή, ο οποίος ενώ διατυμπάνιζε τις άγριες διαθέσεις του όταν έφτασε εκείνη η ώρα δεν μπορούσε καν να αφαιρέσει τη ζώνη του. Κι όταν τα κατάφερε τελικά χτυπούσε με αυτήν τον αέρα σαν να προσπαθούσε να σκοτώσει μύγες και κουνούπια. Δεν χρειάζεται το σεξ να είναι χορογραφημένο ούτε να φέρει εξωτερική βοήθεια. Το ίδιο, επιβεβαιώνει και η ιστορία της Ε. η οποία κατέληξε με έγκαυμα στην κλειτορίδα μετά από μια ομολογουμένως αποτυχημένη χρήση ενός
παγωμένου κουταλιού. Ωραίο το κουτάλιασμα, αλλά όχι τόσο ωραία τα παγωμένα κουτάλια που χρησιμοποιούνται με λάθος τρόπο.

Κεφάλαιο τέταρτο: Οι ήχοι

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μένουν τελείως βωβοί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αλλά ούτε λίγοι είναι κι εκείνοι που φωνάζουν, ζητωκραυγάζουν ή πιάνουνε ψιλοκουβέντα κατά τη διάρκεια του σεξ. Η Μ. θυμάται έναν ερωτικό της σύντροφο που όταν ολοκληρωνόταν η όποια πράξη ούρλιαζε και σπαρταρούσε. Και φυσικά εμείς εδώ δεν είμαστε για να κρίνουμε τις αντιδράσεις ενός ανθρώπου σε στιγμή κορύφωσης, αλλά δεν είναι ανάγκη να ειδοποιείται όλη η πολυκατοικία για τα κατορθώματά μας, ούτε και οι φιλοζωικές.

σεξ

Κεφάλαιο πέμπτο: η φύση

Μπορεί να έχουμε πλυθεί. Μπορεί να έχουμε βάλει τα καλά μας. Μπορεί να έχουμε φτιάξει ατμόσφαιρα, αλλά ό,τι και να κάνουμε η φύση θα μας περιμένει πάντα στη γωνία. Η Π. ένιωσε την περίοδό της να ξεκινά ενώ έκανε σεξ με το αγόρι της. Η Γ. δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα αέριά της ενώ έκανε πρωκτικό. Η Δ. ήταν μεθυσμένη και το στοματικό σεξ δεν την απομάκρυνε και πολύ από την λεκάνη της
τουαλέτας, όπου και βρέθηκε να αφήνει ό,τι της είχε απομείνει από την βραδιά που είχε περάσει. Ο σύντροφος της Σ. δεν πρέπει να πέρασε και πολύ καλά από την εμπειρία του με τα σιδεράκια της κοπέλας του.

Κι όλες αυτές ήταν άβολες στιγμές που σίγουρα δεν είναι κατακριτέες, αλλά όλες τους προϋποθέτουν την ίδια την σεξουαλική πράξη, γιατί δεν ήσασταν λίγες εκείνες που είπατε πως είχατε βρεθεί σε συνθήκες που σας προετοίμαζαν για πολλά αλλά εν τέλει σας έδωσαν λίγα. Ωραία τα ορεκτικά, αλλά σαν το κυρίως γεύμα δεν έχει – έστω κι αν το επιδόρπιο είναι πικρό. Γιατί μπορεί το σεξ να είναι καλό, αλλά όταν δεν έχεις τι να συζητήσεις μετά από αυτό τα πράγματα δεν είναι και τόσο γλυκά.

Εικονογράφηση: Πέγκυ Δαδάκη

Διαβάστε επίσης:
10+1 αλάνθαστα σημάδια που ξεμπροστιάζουν κάθε ναρκισσιστή

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet