Ίσως να είναι μια καραμέλα σε κάποιο σχήμα που δεν περίμενες κοντά στο ταμείο, μια περίεργη στολή, ή μια συγκλονιστικά μεγάλη αναπαραγωγή ενός ανδρικού μορίου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι βέβαιο ότι μπροστά σου θα εμφανιστεί κάτι που θα σε κάνει να θέλεις να γελάσεις πονηρά, θα σε κάνει να κοκκινήσεις λίγο ή θα σε κάνει να θέλεις να το ξεχάσεις. Έτσι είναι οι πρώτη φορά που θα πας σε ένα sex shop.

Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα και θέλεις να επισκεφτείς ένα sex shop λοιπόν, ακολούθησε, μερικές συμβουλές για το πώς να περάσεις την πόρτα του και πως θα κινηθείς εκεί μέσα με αυτοπεποίθηση.

Τι πρέπει να αποφασίσεις πριν πας σε κάποιο sex shop

Θα πας μόνη ή με παρέα;

Αποφάσισε αν νιώθεις πιο άνετα να πας μόνη, με έναν φίλο ή με το σύντροφό σου. Αν πας μόνη σου θα έχεις την ιδιωτικότητα που ενδεχομένως χρειάζεσαι. Παρέα με κάποιο φίλο μπορεί να νιώθεις λίγο πιο άνετα αν είσαι ντροπαλή. Σε περίπτωση τώρα που αποφασίσετε να πάτε με το σύντροφό σου να θυμάσαι ότι αυτή η αγορά μπορεί να οδηγήσει σε μια «περιπέτεια», μια αποκάλυψη για τις επιθυμίες του άλλου, μια ευκαιρία για συζήτηση και πειραματισμό. Και βεβαίως μια καινούρια εμπειρία στο σπίτι!

sex shop

Σε ποιο κατάστημα θα πας;

Ευτυχώς πια υπάρχουν sex shops σε κάθε περιοχή, οπότε δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τελείως γειτονιά ή να καταλήξεις σε κάποιο κατάστημα στο «πουθενά». Δεν είναι το sex shop που μπορεί να σε θέσει σε κάποιο κίνδυνο, αλλά το «πουθενά». Έχεις νιώσει ποτέ κίνδυνο σε κάποιο μαγαζί με ρούχα; Γιατί να νιώσεις στο sex shop τότε. Μάλιστα, τα καινούρια sex shops έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και έχουν μετατραπεί σε πολυτελείς μπουτίκ πουλώντας εσώρουχα και κάθε είδους διασκεδαστικά πράγματα για την κρεβατοκάμαρα. Μην ξενιτευτείς λοιπόν, πήγαινε σε κάποιο που νιώθεις ασφαλείς, σε μια περιοχή που ξέρεις να κινείσαι.

Πως θα προετοιμάσεις τον εαυτό σου

Θα είσαι σε ένα κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να συναντήσεις οποιονδήποτε, αλλά μην αφήσεις αυτό το φόβο να σε σταματήσει. Μπορεί να είναι περίεργο αν συναντήσεις το δάσκαλό σου από την έκτη δημοτικού, ή κάποιον συνάδελφο αλλά οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι ελάχιστες. Άσε που αν συμβεί κι εκείνοι θα νιώσουν το ίδιο περίεργα οπότε μην το σκέφτεσαι σαν εμπόδιο. Ξεπέρασέ το λοιπόν, αγκάλιασε την περιέργειά και τη σεξουαλικότητά σου και μη φοβάσαι ότι θα σε «πιάσουν». Δεν κάνεις κάτι κακό. Άσε που όλοι οι αγοραστές είναι πολύ απορροφημένοι στη δική τους εμπειρία για να σου δώσουν προσοχή.

sex shop

Τι ερωτήσεις θα κάνεις

Ζούμε σε σύγχρονη εποχή. Κι εσύ είσαι μια ενήλικη, σεξουαλική γυναίκα. Αν θέλεις να μάθεις κάτι για έναν δονητή ή ποιο είναι το καλύτερο λιπαντικό, μπες απλώς και ρώτα. Χωρίς εισαγωγές, χωρίς να δώσεις εξηγήσεις. Μην ανησυχείς. Οι άνθρωποι δουλεύουν εκεί. Δεν έχουν πάει για να μάθουν τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής ζωής του καθενός.

Αν παρόλα αυτά, και μόνο η σκέψη ότι θα πας σε κάποιο sex shop σε κάνει να κοκκινίζεις να ανησυχείς: μπορείς πάντα να βρεις ότι θέλεις στο διαδίκτυο που μάλιστα παραδίδουν τα προϊόντα τους σε πολύ απλή και διακριτική συσκευασία, ώστε η αγορά σας να είναι απολύτως εμπιστευτική.

Διάβασε ακόμη: 5 μυστικά σεξολόγων που πρέπει να ξέρεις

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!